Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Hittan- és szertartáskönyv lovári nyelven; Új magyar fordítás a Szentírásból; egyhónaposra bővül a Katolikus Társadalmi Napok rendezvénysorozat; Szent Márton-emlékév lesz 2016-ban. Többek között ezekkel a témákkal foglalkozott A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nyári rendes ülése.
Néhány statisztikai adat az 1920. június 4. utáni Magyarországról: területének 71,4 százaléka, népességének 63,5 százaléka került idegen állam uralma alá. A vasútvonalak több mint 60 százaléka határon túlra került. Emellett határon kívül maradtak az arany, ezüst, réz, mangán, kén, antimon, horgany és só lelőhelyeink. Trianonra emlékeztek június 4-én Nógrádsipeken.
A Magyar Katolikus Rádió munkatársai egy évtizedes szolgálatuk küzdelmeiért és eredményeiért szentmise keretében mondtak köszönetet Istennek június 10 –én kedden este 6 órakor Budapesten a Bazilikában, melyet Dr Erdő Péter bíboros, érsek a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjaival együtt celebrált.
2014. június 30-án, 10 órakor a Püspöki Palotába várja Püspök atya azon fiatalokat, akik elhivatottságot éreznek a papi hivatás, a papi szolgálat iránt.
Május 25-én, Beer Miklós megyéspüspök atya, a püspöki palota kertjében a Váci Székesegyházi Kórusiskola 35, a Váci Székesegyház Szent Cecília Kórusának 7 új tagját öltöztette be énekkari liturgikus ruhába. Az albumot a képre kattintva tekinthetik meg.

 <   1 ... 228 229 230 231 232 ... 267  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 27. hétfő

Angelika

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal Jeruzsálemből írástudók jöttek (Kafarnaumba), és azt híresztelték Jézusról: „Belzebub szállta meg”, és: „A gonosz lelkek fejedelmének segítségével űzi ki az ördögöket.” Ám ő...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.