Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

A Munkáspasztoráció 2019. október 25-29. között Kosdon tartotta meg az országos továbbképzését a csoportvezetői számára. Az összejövetel célja az volt, hogy az ország különböző területein működő, munkásfiatalokkal foglalkozó csoportvezetők találkozzanak, erősítsék egymást jelenlétükkel, ötleteikkel, tapasztalataikkal és a munkásifjúság missziójához új lendületet kapjanak. 
Krisztus király ünnepét megelőző szombaton, november 23-án, a Kórházlelkészi Szolgálat közreműködésével a Flór Ferenc Megyei Kórház is csatlakozott az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust előkészítő világméretű szentségimádáshoz.

Prohászka Ottokár püspök „Hiszek a szeretet végső győzelmében” gondolata a kórházi fájdalmak között nagyon reményteli, keresztényként erőforrásként értelmezhető.
Mohay Bencét, az M4 Sportriporterét látta vendégül a dunakeszi Szent Imre plébánia.

A dunakeszi Szent Imre Egyházközség és a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének helyi szervezésében “Belső Iránytű” címmel indult előadássorozat.
„Uram, a hála áldozatát Tenéked áldozom!”    

A Váci Egyházmegye és a rokonság fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett paptestvérünk Pekker Imre tiszteletbeli főesperes, nyugalmazott plébános, 2019. november 17-én, életének 82., papságának 57. évében hazatért az Úrhoz.
Immár hagyomány, hogy a Katolikus Karitász karácsony közeledtével adománygyűjtési akciót indít. Idén adventikoszorú-készítésre hívott családokat a kispesti Forrásházba, ahol november 23-án elindította az országos akciót.

 <   1 ... 233 234 235 236 237 ... 489  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 28. csütörtök

Gedeon és Johanna

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Húsvét ünnepe előtt történt. Jézus tudta, hogy elérkezett az óra, amikor ebből a világból vissza kell térnie az Atyához. Mivel szerette övéit, akik a világban voltak, még egy végső jelét adta szeretetének. Vacsora...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.