Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

„Fényt hagyni, mint a Messiás!” (Mécs László)

Harmadszor adták át Vácon a Migazzi Emlékdíjat. A Migazzi Alapítvány 2017-ben hozta létre a kitüntetést, mellyel a barokk korban élt városépítő püspök egyházi és közéleti tevékenységét őrző és követő személyeket ismer el.
„A vagyon nem növeli belső értékünket, csak lehetőséget ad, hogy sok jót tehessünk.” (Szent Erzsébet)

2019. november 16-án tartotta a Csömöri Szent Rita Karitászcsoport jótékonysági bálját, melynek teljes bevételét a csömöri rászoruló családok karácsonyának megszépítésére ajánlotta fel.
Sok év várakozás után új tornatermet kapott a hét éve alapított Magyar Szentek Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola a Nógrád megyei Pásztón. A Váci Egyházmegye beruházásából megvalósult épületet Marton Zsolt megyéspüspök áldotta meg november 20-án.
Az EKIF által szervezett képzések sorozatában az idén harmadik alkalommal látogatott el az alsós tanítókhoz Winkler Márta, az első alternatív iskola alapítója.
2019. november 19-én Szent Erzsébet napi ünnepséget szerveztek a Szent Család Katolikus Óvoda munkatársai, a deákvári egyházközség közösségi házában. A megjelent családtagokat az óvoda vezetője, Kemper Tiborné és a deákvári plébános, Rolik Róbert esperes köszöntötte.

 <   1 ... 238 239 240 241 242 ... 493  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 24. szerda

György

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus hangos szóval hirdette: Aki bennem hisz, nem énbennem hisz, hanem abban, aki küldött engem. Aki engem lát, azt látja, aki küldött engem. Én világosságul jöttem e világra, hogy aki bennem hisz, ne maradjon...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.