Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

A Váci Egyházmegye főpásztorát, Marton Zsolt megyéspüspököt látta vendégül Veres András megyéspüspök a győri Püspökvárban október 30-án.
2019. november 3-án Marton Zsolt váci megyéspüspök Szalmatercsen, majd Ságújfaluban mutatott be szentmisét és a megtérés fontosságára hívta fel a hívek figyelmét.
2019. november 5.
Október 31-én a Credo-házban ismét megszervezték a Hit és hitvallás című beszélgetős műsort. A beszélgetést Jákfalvy Kata vezette, az októberi meghívott vendég ezúttal Hirling Zsolt világ és Európa-bajnok evezős volt.
A Váci Piarista Gimnázium adott otthont a Váci Egyházmegye katekétáinak szervezett őszi szakmai napnak október 26-án. Az Eucharisztikus Kongresszusra való készülethez kapcsolódva, a főelőadók témája a személyes istenkapcsolatról, a minden nap szükséges megtérésről és az eucharisztiában velünk lévő Krisztussal való közösségről szólt.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) és a Romániai Püspöki Konferencia Állandó Tanácsai évente találkoznak, hogy megvitassák az aktuális és közös témákat. Ebben az évben a találkozóra Esztergom ősi városában, Magyarország prímási székhelyén került sor, 2019. október 28. és 29. között.

 <   1 ... 240 241 242 243 244 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 29. péntek

Auguszta

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Ettől fogva Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa Jézust. A zsidók azonban ezt kiáltozták: „Ha szabadon bocsátod, nem vagy a császár barátja. Mert mindaz, aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak.” E...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.