Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

2019. október 6-án, vasárnap tartották Mátraverebély-Szentkúton a Magyarok Nagyasszonya és a Rózsafüzér Királynője Búcsút. Az ünnepi alkalmon Michael August Blume, Magyarország apostoli nunciusa celebrált szentmisét.
Gróf Csáky Károly Emmánuel és Hanauer Árpád István püspökök székváltásának 100. évfordulója alkalmából került sor megemlékezésre Vácon 2019 októberében a Váci Egyházmegyei Könyvtár, a Székesegyházi Kincstár és Váci Egyházmegyei Múzeum, valamint a Váci Püspöki és Káptalani Levéltár szervezésében.
A Mária Rádió újabb sugárzási jogokat nyert Gödön (FM 97,3), Törökbálinton (FM 97,6), és Keszthelyen (FM 93,4), ennek köszönhetően több százezer fővel gyarapodhat a Mária Rádió hallgatósága.
A rendkívüli missziós hónaphoz kapcsolódóan a missziós lelkület megerősítéséért fohászkodik Ferenc pápa októberi imaszándékában.
A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata idén október 9-én ismét megszervezte a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház rehabilitációs osztályán a dolgozókkal és a betegekkel közösen a „Szó-Zene-Áhítat” címet viselő programot, amely ezúttal a „Tökjó délután” nevet kapta. Az eseményen részt vett Dr. Barta Zsuzsanna főorvos asszony és Dr. Faragó Artúr egyházmegyei kórházlelkész is.

 <   1 ... 247 248 249 250 251 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.