Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Vasárnap, szeptember 29-én Szent Mihály Főangyal búcsúját ünnepelte Mogyoród hívő népe.  A szentmisét Főtisztelendő Balogh Piusz gödöllői premontrei apát mutatta be.
Marton Zsolt váci megyéspüspök szeptember 28-án, a főangyalok ünnepének előestéjén lektorokat (felolvasókat) és akolitusokat (közösségépítő, igeliturgia-vezető, áldoztató egyházközségi munkatársakat) avatott a váci székesegyházban, és prédikációjában őket is angyaloknak, azaz Isten hírnökeinek nevezte.
Máriabesnyőn, a Nagyboldogasszony Bazilikában szeptember 22-én Marton Zsolt az új váci megyéspüspök, főpásztori szolgálata alatt először szolgáltatta ki a bérmálás szentségét tizennégy jelöltnek.
Szeptember 28-án, a Kattárs második napjának délutánján a pécsi Jókai cukrászda teraszán KATx konferenciát tartottak, amely az ismeretterjesztő rendezvények újszerű műfaja, a TEDx mintájára újragondolt, informatív és inspiráló előadásokból állt. Az előadások alapja és forrása a hit volt és a hivatást, családot, egyént formáló, meghatározó életszemlélet.
2019. szeptember 27.
Idén szeptember 7-én Országos Kolping Családi napot szerveztek Érsekvadkerten, ahová ebből az alkalomból több mint háromszázan látogattak el.  A találkozó a helyi önkormányzat és civilszervezetek összefogásával valósult meg.  

 <   1 ... 250 251 252 253 254 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.