Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

A Váci Egyházmegye, a rokonság, az Ecseri Egyházközség, az Ecseri Önkormányzat, valamint az Ecseri Szlovák Önkormányzat fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett testvérünk Szabó Sándor cimzetes apát, esperes, nyugalmazott plébános 2019. augusztus 9-én, életének 93., papságának 69. évében, szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2019. augusztus 1-jei hatállyal Bánhidy Vajkot nevezte ki a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet (KOSZISZ) igazgatójának.
A Katolikus Karitász „Legyen öröm az iskolakezdés!” címmel segélyakciót indított augusztus 1-jétől. A szervezet célja, hogy az országos összefogás során mintegy hatezer gyermeknek segíthessenek még az iskolakezdés első napjaiban. Az akciót Écsy Gábor, a segélyszervezet országos igazgatója és Fieszl Csaba, a Váci Egyházmegyei Karitász vezetője ismertette a sajtó képviselőivel.
A nyári szünidő javában tart még, ám néhány hét múlva kezdődik az új tanév. Az iskolakezdés minden évben komoly megterhelést jelent a gyermekes családoknak.

 <   1 ... 255 256 257 258 259 ... 489  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 28. csütörtök

Gedeon és Johanna

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Húsvét ünnepe előtt történt. Jézus tudta, hogy elérkezett az óra, amikor ebből a világból vissza kell térnie az Atyához. Mivel szerette övéit, akik a világban voltak, még egy végső jelét adta szeretetének. Vacsora...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.