Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

KÉSZÜLJÖN EGYHÁZMEGYÉNK MINDEN TEMPLOMÁRÓL EGY KÉP!

A Váci Egyházmegye 2019-ben gr. Csáky Károly Emmánuel és Hanauer Árpád István püspök 100 éves jubileumát ünnepli. A püspöki jubileum kapcsán a Váci Egyházmegye és a Váci Egyházmegyei Könyvtár rajzpályázatot hirdet „Az Én Templomom” címmel.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Állandó Tanácsa gyűjtést hirdetett a Srí Lankán húsvétvasárnap elkövetett terrortámadásban meghalt áldozatok hozzátartozóinak megsegítésére és a károsodást szenvedett templomok helyreállításának támogatására.
„Ego sum pastor bonus – Én vagyok a jó pásztor.”

2019. szeptember 2-án a Váci Székesegyházban az Apor Vilmos Katolikus Főiskola (AVKF) diákjai, oktatói és vezetői Veni Sancte szentmisével egybekötött tanévnyitó ünnepségre gyűltek össze. A szentmisét Marton Zsolt megyéspüspök mutatta be, dr. Sánta János főiskolai lelkész, Paszternák Tamás püspöki titkár és dr. Lovassy Attila az AVKF tanára koncelebrálásával.
Szeptember 1-je számunkra, akik a Föld északi féltekéjén élünk – még ha már nem is vagyunk diákok – egy új időszak kezdetét jelenti. A Veresegyházi Katolikus Gimnázium közössége számára idén különösen is, hiszen birtokba vehették az iskola új épületét, amit tanévnyitó szentmise és ünnepség keretében adtak át, illetve áldott meg Marton Zsolt váci megyéspüspök.
2019. szeptember 3.
2019. szeptember 1-én 10 órakor főtisztelendő Bokros Levente mesterkanonok, Csömör plébánosa ünnepi Veni Sancte szentmisét celebrált.

 <   1 ... 256 257 258 259 260 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.