Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Véradás lesz a Piarista Gimnáziumban november 21-én (pénteken) 11 és 13 óra között, melyre „külsősöket” is várunk szeretettel 12 és 13 óra között.
Véradó lehet minden 18 év feletti 65 év (első véradás esetén 60 év) alatti, 50 kg testsúlyt meghaladó, egészséges ember.
2014. november 21. 17:00
November 21-én, pénteken 17:00 órakor a II. világháborúban felrobbantott Dunaharaszti Rákócziligeti Szent Imre-templom újjáépítésének alapkőletételére várják az érdeklődőket Dunaharasztiba (2330 Dunaharaszti, Toldi utca 34.). Az alapkövet megáldja: Beer Miklós váci megyéspüspök.
A püspökszilágyi Római Katolikus Egyházközség Képviselőtestületének határozata alapján, 2013. november 11-től 2014. november 16-ig, Szent Márton évet hirdettünk meg, hogy a 2014. novemberében 100 éves templomunk megünneplésére méltóképpen felkészüljünk.
November 16-án a bérmálási szentmise keretében áldja meg Beer Miklós megyéspüspök Úr a restaurált Nepomuki Szent János szobrot, mely az 1740-es években készült és Albertirsa legrégebbi szobra.
A Börzsöny Muzeális Gyűjtemény és az Ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon munkatársai és lakói szeretettel meghívják Önt, Családját és Barátait 2014. november 15-én, szombaton 15 órára az otthon lakóinak munkáiból rendezett kiállítás megnyitójára a szobi Börzsöny Múzeumba.

 <   1 ... 256 257 258 259 260 ... 302  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. augusztus 14. péntek

Marcell

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal a farizeusok próbára akarták tenni Jézust. Megkérdezték tőle: „Szabad-e a férfinak bármilyen okból elbocsátania a feleségét?” Jézus ezt felelte: „Nem olvastátok-e, hogy a Teremtő kezdetben férfinak...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.