Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Az idén 135 éves Aszódi Javítóintézet egy különleges lelki élménnyel is meg kívánta ünnepelni ezt a szép jubileumot. Így jött létre és zajlott le 2019. július 6-án, a Szívek 7. hálaadó Zarándoklata Aszódtól Máriabesnyőig a Mária Úton, aszódi és esztergomi intézeti növendékekkel és nevelőikkel.
Magyar Szabadságért Díjjal tüntette ki a gödöllői Magyar Szabadság Napja Alapítvány Dr. Beer Miklós megyéspüspököt. Hazánkban minden év június utolsó szombatján emlékezünk meg arról, hogy Magyarország szabad, független állam - ekkor vonultak ki hazánkból az utolsó orosz csapatok. 2000-ben az országgyűlés törvényt alkotott, hogy ez a nap a Magyar Szabadság Napja legyen.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) 2017 júniusában online adománygyűjtést hirdetett, közel-keleti keresztény testvéreink megsegítésére. A gyűjtés elsődleges célja az volt, hogy segítséget tudjunk nyújtani azoknak a keresztényeknek, akiknek lehetőségük nyílik visszaköltözni korábbi lakhelyükre, támogatva lerombolt otthonaik újjáépítését, a mindennapi élet feltételeinek megteremtését.
„Egy lélek itatott át bennünket.”

Az idei egyházmegyei találkozót a jövő évi Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszusra való felkészülés jegyében rendezték meg június 29.-én Kókán.
Lehetséges-e átalakítani egy kocsmát közösségi házzá, ráadásul úgy, hogy abban a cigány-magyar együttélést szolgálják? Igen, lehet, ha van rá akarat, jó szándék, és ott van a kezdeményezés mögött az isteni kegyelem.

 <   1 ... 264 265 266 267 268 ... 493  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 23. kedd

Béla

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben a templomszentelés ünnepét ülték Jeruzsálemben. Tél volt. Jézus éppen a templomban járt, Salamon oszlopcsarnokában. A zsidók körülvették őt, és megkérdezték: „Meddig tartasz még...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.