Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Barokk fesztiválra invitálja a Filharmónia Magyarország Vác város lakóit, és minden idelátogatót. Június 29 és július 6 között visszarepülünk az időben és felidézzük a kor ünnepeit és hétköznapjait.
2019 szeptemberében a Kaposvári Egyetemen Keresztény értékrendű vezetés szakirányú továbbképzést indít immáron második alkalommal, amelyet érdeklődő és gyakorló vezetőknek hirdetnek meg.
Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök június 16-án szülőfalujában, Csesztvén ünnepelte pappá szentelésének 25. évfordulóját. A szentmise szónoka Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök volt.

Az alábbiakban Kovács Ágnes a debrecen-nyíregyházi egyházmegye sajtóreferensének írását adjuk közre.
2019. június 22-én, a váci Székesegyházban szentmise keretében Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök áldozópappá szentelte Bógár Zsolt átmeneti diakónust. A szertartás során Hugyecz Balázst, Ondi Alexet átmeneti diakónussá, valamint Szabad Attilát állandó diakónussá szentelte a megyés főpásztor.
Az idei szenteltek bemutatkozó sorait lentebb olvashatják.
A Váci Egyházmegye területén lévő egészségügyi intézetekben Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök 15 évvel ezelőtt létrehozta a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálatát, melynek vezetésével Dr. Faragó Artúr atyát bízta meg.

 <   1 ... 269 270 271 272 273 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.