Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Szűz Mária istenanyaságának ünnepén, 2021 első napján Marton Zsolt váci megyéspüspök szentmisét mutatott be a váci székesegyházban és kérte a Jóisten áldását az új polgári esztendőre.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) döntött arról, hogy 10 millió forint gyorssegéllyel segíti a horvátországi Sziszeki Egyházmegyét az őket ért természeti katasztrófa által okozott károk helyreállításnak támogatásában.
2020. december 29.
A járványhelyzet sok közösséget arra ösztönzött a Váci Egyházmegyében, hogy kisfilmet készítsen. Az alábbi három karácsonyi kisvideó beküldői is ezzel akartak közösségeiknek, testvéreiknek örömet szerezni.
Örömmel adjuk hírül,hogy Szent Család vasárnapján az EWTN (Bonum) televízió székesegyházunkból közvetítette az ünnepi szentmisét. A szentmisét celebrálta és szentbeszédet mondott megyéspüspökünk, Marton Zsolt, aki szeptember elejétől a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia megbízásából a Családbizottság elnöki tisztségét is betölti.
Püspök atya szentbeszéde teljes terjedelemben a dokumentumban olvasható.
A karácsony örömét, azt, hogy egészen közel jött hozzánk, emberekhez Isten, ünnepeljük és ezért adunk hálát – mondta Marton Zsolt váci megyéspüspök a karácsonyi szentmise elején, amelyet a váci székesegyházban mutatott be december 25-én.

 <    1 2 3 4 5 ... 326  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. január 26. kedd

Paula és Vanda

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal Jézust fölkeresték anyja és rokonai. De nem mentek be a házba, ahol Jézus tanított, hanem hívatták őt. Akik körülötte ültek, odaszóltak Jézusnak: „Anyád és rokonaid kint vannak, és keresnek...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.