Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Az alábbiakban a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) szeptember 4-én kiadott járványügyi rendelkezéseit adjuk közre, teljes terjedelmében.
Az alábbi utasítások a Váci Egyházmegye területén is érvényesek.
„Eljegyezlek magamnak örökre… és ismerni fogod az Urat.” (Oz. 2; 21. -22.)

Szent István Király ünnepén, augusztus 20-án örökfogadalmat ünnepeltek a Pálos Nővérek a Magyarok nagyasszonya Monostorban, Erdőkürtön. Dankó Lilla Mária Franciska nővér mondta ki Jézusnak az Igent, ami egy hosszas, imádságban átgondolt út lezárása volt.
A Gerhardus Kiadó által gondozott kötet apropóján rendeztek kerekasztal-beszélgetést az egyházak társadalmi szerepvállalásáról augusztus 27-én este Veresegyházon, a katolikus gimnáziumban Platthy Iván, Beer Miklós, Marton Zsolt és Pásztor Béla részvételével. A moderátor Vörös Károly, az iskola történelemtanára volt.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Pro Ecclesia Hungariae-díjat adományozott Dr. Bodonovich Jenő ügyvédnek. A kitüntetést a testület nevében a konferencia elnöke, Veres András püspök adta át szeptember 2-án Budapesten. A díjjal a püspöki konferencia elismerését fejezi ki azért a szolgálatért, amelyet élete folyamán Bodonovich Jenő a katolikus egyházért végzett.

 <   1 ... 3 4 5 6 7 ... 310  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 28. hétfő

Vencel

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egyszer az a kérdés merült fel a tanítványok között, hogy ki a legnagyobb közülük. Mivel Jézus ismerte szívük gondolatait, odahívott egy gyermeket, maga mellé állította, és így szólt tanítványaihoz: Aki befogadja...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.