Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

A püspök előadásában kifejezte együttérzését azokkal a házaspárokkal, akik fájdalmasan nélkülözik a gyermekáldás ajándékát, bemutatta a témához kapcsolódóan az Egyház tanítását és ismertette a helyreállító orvoslás azon módszereit és eredményeit, amelyek a Katolikus Egyház által is elfogadható módon tudják támogatni a termékenység helyreállítását.
November 17-18-án az Apor Vilmos Katolikus Főiskola szervezésében tartották meg Budapesten az I. Anna-Joachim konferenciát, amely meddő párok megsegítésével és a prevenció lehetőségeivel foglalkozott.
Dr. Varga Lajos, a Váci Egyházmegye segédpüspöke ünnepélyes keretek között megáldotta november 20-án, vasárnap délelőtt a nyáron felújított etesi templomot.
Mint a címben is felsejlik, megérkezett az ősz. Rövid napszakok, a fák leveleinek hullása, és természetesen Dél-Dunás őszi találkozó.
Október végén, egy szombati napon Kerepesen rendezték meg a Galgamenti Nagyboldogasszony Közösség őszi találkozóját. A találkozó témája a közbenjáró ima a világ megtéréséért volt, amelyről Varga Eszter számol be.

 <   1 ... 91 92 93 94 95 ... 493  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 24. szerda

György

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus hangos szóval hirdette: Aki bennem hisz, nem énbennem hisz, hanem abban, aki küldött engem. Aki engem lát, azt látja, aki küldött engem. Én világosságul jöttem e világra, hogy aki bennem hisz, ne maradjon...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.