Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

MEGHIVÓ A TONEHEIM KÓRUS HANGVERSENYÉRE (videóval)
2018. április 22. 11:30
vissza »

Első, államalapító, szent királyunk, hazánk fővédőszentje életét és művét idézzük fel liturgikus ünnepén, augusztus 20-án.
Idén is változatos műsorokkal és kiváló művészekkel várják augusztus 23-26. között az érdeklődőket, akik között számítanak a fesztivál hűséges törzsközönségére és az újonnan érkezőkre.

Tizenöt éve augusztus utolsó napjaiban a Dunakanyar és a Börzsöny településein a régizenéé a főszerep. A főként műemlék templomokban rendezett koncerteken az elmúlt másfél évtizedben megfordult már a hazai és külföldi régizenei előadók színe-java.
A Magyar Cserkészszövetség első alkalommal szervezi meg a GUBACS Fesztivált (Kárpát-medencei Családos Cserkészfesztivál) augusztus 23-26 között a Nógrád megyei Bercelen.
2018. augusztus 24.
A tizenkét apostol egyikére, a bőrmunkások, csizmadiák, kesztyűsök, könyvkötők, mészárosok, szűrszabók, vargák védőszentjére, akinek oltalmát idegesség ellen is kérik, emlékezünk liturgikus ünnepén, augusztus 24-én.
Időpont: 2018. augusztus 25.

Zarándoklat az édesanyákért
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. augusztus 20. hétfő

István

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: Mindaz, aki meghallgatja szavaimat és szerintük cselekszik, ahhoz az okos emberhez hasonlít, aki a házát sziklára építette. Szakadt a zápor, ömlött az ár, süvített a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.