Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK » általános »

2017. július 29. 09:00
2017. július 29. Tereske
Ezer esztendős Váci Egyházmegyénk, Nógrád megye legősibb apátsági templománál (XII. sz.) Tereskén kívánjuk megünnepelni DR. BEER MIKLÓS püspök atyánkkal Szent László‐emlékévét, a dicső Lovagkirály történetét.
Immár tizenöt éve kiemelkedő jelentőségű egyházzenei esemény a kétévente megrendezett váci nemzetközi gregorián fesztivál, amelyre idén július 6. és 9. között kerül sor.
2017. július 1-én, szombaton kerül megrendezésre a már hagyománnyá váló cigány-nem cigány találkozó. Az országos eseménynek a Nemzeti Kegyhely, Mátraverebély-Szentkút ad helyet.
Július 1-jén, szombaton 10 órakor Beer Miklós megyéspüspök a váci Székesegyházban diakónussá szenteli Kovács Zsoltot és Torma Zsolt Joelt, valamint állandó diakónussá Lauer Tamást, Dénes Jánost és Molnár Andrást.
2017. június 29. 16:30
A norvég Gjemneskoret és a Váci Harmónia Kórus előadásában az Árpádházi Szent Erzsébet templomban (Budapest VII.ker. Rózsák tere 8.) június 29-én 16:30-17:30 óra között, templomi koncert lesz.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A belépés ingyenes!

 <   1 2 3 ... 105  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. június 27. kedd

László

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor a farizeusok meghallották, hogy Jézus hogyan hallgattatta el a szadduceusokat, köréje gyűltek és egyikük, egy törvénytudó alattomos szándékkal a következő kérdést tette fel neki: „Mester, melyik a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVNEXONWEB BELÉPÉSALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.
Váltás mobil nézetre