Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK » általános »

2014. szeptember 30. 18:00
Dr. Bea Imre fotókiállítása

Megnyitja: Maczkay Zsaklin

Közreműködik: Kocsis György
Ünnepélyes virrasztó zsolozsmát tartanak az esztergomi úzus szerint Szent Mihály arkangyal ünnepéről szeptember 28-án este, 19 órai kezdettel a váci székesegyházban, melynek egyik titulusa a főangyal.
Ünnepélyes virrasztó zsolozsmát tartanak az esztergomi úzus szerint Szent Mihály arkangyal ünnepéről szeptember 28-án este, 19 órai kezdettel a váci székesegyházban, melynek egyik titulusa a főangyal.
A zsoltárok és az olvasmányok népnyelven (magyarul) hangzanak el, az énekelt ételek, az antifónák és responzóriumok latinul. A matutínum és laudes együttes időtartama várhatóan kb. 2,5 óra.
2014. szeptember 27. 18:00
Immár hagyományosan, idén is a Szent Főangyalok ünnepéhez legközelebb eső szombaton, azaz szeptember 27-én, a 18 órai szentmise keretében avatja föl dr. Beer Miklós megyéspüspök az egyházmegye 2013-14-ban végzett lektorait és akolitusait a váci Székesegyházban, idén 26 főt.
2014. szeptember 26-án 17 órakor lesz a megnyitója az "Úrnapi oltárok és virágszőnyegek díszítése Kismaroson" c. néprajzi fotókiállításnak a Kismarosi Művelődési Házban. A kiállítás rendezője a Kismarosi Sváb Muzeális Gyűjtemény.

A kiállítás november 20-ig lesz nyitva.

 <   1 ... 90 91 92 93 94 ... 130  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. február 23. péntek

Alfréd

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

A hegyi beszédben Jézus így szólt tanítványaihoz: Ha igaz voltotok nem múlja felül az írástudókét és a farizeusokét, nem juthattok be a mennyek országába. Hallottátok, hogy a régieknek ezt mondták: „Ne ölj!”...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.