Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

Vasárnapi útravaló - Évközi 2. vasárnap (2013. január 20.)
2013. január 20.
vissza »

2020. szeptember 23.
Kategória: Egyéb videók
A hét szentje sorozat tizennegyedik részében Farkas László atya elmélkedik Szent Gellért püspökről.
Turós Eszter és Enikő zongoraművész testvérpár, valamint Papp Norbert festőművész közös performanszát láthatta a váci Credo-ház közönsége szeptember 17-én. Második közös projektjükben Rachmaninov költői zenéjét dolgozták fel homokanimáció segítségével.
A hét szentje sorozat tizenharmadik részében Varga László atya elmélkedik Bingeni Szent Hildegárdról, a középkor nagy misztikus szentjéről.
2020. szeptember 12-én került sor Dr. Varsányi Katalin Szent Lászlóról szóló fotókiállításának megnyitójára a fóti Szeplőtelen Fogantatás Templomban. A kiállítást Dr. Kránitz Mihály, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának tanszékvezető egyetemi tanára nyitotta meg. A kiállítás 2020. október 4-ig látogatható a templom nyitvatartási idejében.
A Váci Egyházmegyei Katolikus TV 2020.szeptember 15-i adásában elsőként a kórházlelkészek őszi lelkinapjára, majd a Történelmi Emlékhelyek Napja rendezvénysorozat váci eseményére látogatnak el.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 28. hétfő

Vencel

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egyszer az a kérdés merült fel a tanítványok között, hogy ki a legnagyobb közülük. Mivel Jézus ismerte szívük gondolatait, odahívott egy gyermeket, maga mellé állította, és így szólt tanítványaihoz: Aki befogadja...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.