Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

VÁCI EGYHÁZMEGYEI KATOLIKUS TV LEGÚJABB ADÁSA
2019. november 3.
vissza »

November 4-én tartották a váci régi kórház kápolnájának a búcsúját. Az épület egykor papnevelő intézet volt, ezért a kápolna a szemináriumok védőszentjének, Borromei Szent Károlynak, Milánó egykori érsekének titulusát viseli. Szent Károly a papnevelés és a lakosság vallásos képzése mellett az 1567-es pestisjárvány idején kórházat is alapított. Minden vagyonát a szegényekre költötte. 46 évesen halt meg, 1610-ben avatták szentté. A szentmisét dr. Faragó Artúr váci egyházmegyei kórházlelkész celebrálta.
Beszélgetés Hirling Zsolt világ- és Európa-bajnok evezőssel hitről, hivatásról.
fotó: airportal.hu
2019. november 5.
Kategória: egyéb videók
2019. november 2-án, Halottak napján Marton Zsolt megyéspüspök szentmisét celebrált a Váci Székesegyházban, megemlékezett minden elhunytról, de különösen is a tisztulás állapotában levő szenvedő lelkekről.
Mindenszentek ünnepén Marton Zsolt váci megyéspüspök celebrált szentmisét a Váci Székesegyházban minden szent tiszteletére, illetve azoknak az üdvözülteknek a közös ünnepén, akiket nem avattak szentté, vagy akik nem kaptak külön napot a szentek naptárában.
2019. október 27.
Kategória: egyéb videók
Hidegvízben fürdetett gondolataink avagy emberi improvizáció két hangra címmel került megrendezésre a hónap egyik kiemelt kulturális eseménye, a Püspöki Palota dísztermében október 27-én.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. november 16. szombat

Ödön

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus példabeszédet mondott arról, hogy szüntelenül kell imádkoznunk és nem szabad belefáradnunk. Így szólt: „Az egyik városban élt egy bíró, aki Istentől nem félt és embertől nem tartott. Élt...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.