Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

80 ÉVES A DUNAKESZI SZENT IMRE-TEMPLOM
2019. december 20.
Kategória: egyéb videók
vissza »

Tolvaly Ferenc író L’emigrant – A kivándorló című kétkötetes könyvét mutatta be a váci Credo-házban. Az író új regénye egy újabb lélekutazás. Hőse ezúttal Katalónia lenyűgöző kulisszái között keresi önazonosságát, az öncsalás nélküli hitet, a megbékélést és a szeretet igaz útját.
Február 11-én, a betegek világnapja alkalmából ünnepi szentmisét mutatott be Dr. Faragó Artúr váci egyházmegyei kórházlelkész Vácon, az Irgalmasrendi Kórház kápolnájában.
A Házasság hete programsorozat keretében a Nagycsaládosok Váci Egyesülete idén is megszervezte a házaspárok ünnepét a Credo-házban. Rolik Róbert vác-deákvári plébános atya elmélkedését hallgathatták meg, majd a jubiláló házaspárok köszöntésével zárult a program.
Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató, főiskolai docens ezúttal a férfi-nő kapcsolatáról tartott kiváló előadást a Credo Házban.
"Egymás kedvéért születtünk" címmel tartott előadást Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató, főiskolai docens a váci Credo-Házban.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. február 21. péntek

Eleonóra

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus egy alkalommal magához hívta a népet és tanítványait, majd így szólt hozzájuk: „Ha valaki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye föl keresztjét, és kövessen engem! Mert aki meg akarja menteni életét,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.