Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

KÖZÖSSÉGI HÁZ MEGÁLDÁSA VÁMOSMIKOLÁN
2020. szeptember 8.
Kategória: Egyéb videók
vissza »

A hét szentje sorozat tizenharmadik részében Varga László atya elmélkedik Bingeni Szent Hildegárdról, a középkor nagy misztikus szentjéről.
Az Ars Sacra Fesztivál keretében került sor Simon András grafikusművész kiállításának megnyitójára az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. A kiállítás, melynek címe Istenre hangolt csend szeptember 15-től 29-ig tekinthető meg a főiskola központi épületében.
Mese a virágról címmel tartott önálló estet Mohai Gábor Kazinczy-díjas előadóművész a váci Credo-házban. A műsorban magyar költők versei hangzottak el. Az esten részt vett Marton Zsolt váci megyéspüspök is.
A hét szentje sorozat tizenkettedik részében Bezák Tamás atya elmélkedik Aranyszájú Szent János püspök és egyháztanítóról.
Marton Zsolt váci megyéspüspök üzenete a zarándokokhoz az elmaradt Mária-ünnepi zarándoklatok kapcsán.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 18. péntek

Diána

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.