Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

2020 január 1-én, Szűz Mária, Isten Anyja ünnepén Marton Zsolt váci megyéspüspök celebrált ünnepi szentmisét a Váci Székesegyházban.

December 29-én, Szent Család vasárnapján ünnepi szentmisét mutatott be Marton Zsolt váci megyéspüspök a váci Szent Kereszt ferences templomban.

"Az alábbi videóval a nagymarosi plébánia hívei buzdítanak minden plébániaközösséget, hogy bátran kezdjék el szervezni a folyamatos szentségimádást. Nálunk nagyon sok, látható és láthatatlan gyümölcse született. Az itt megtekinthető tanúságtételek egy kis ízelítőt adnak belőle."
Gáspár István atya, nagymarosi plébános

1. Marton Zsolt váci megyéspüspök karácsonyi gondolatai
2. Idén negyedik alkalommal tartották meg a Nógrád megyei Karancsságon a "Szeretet utca" elnevezésű rendezvényt. Az eseményt az egyházközség a helyi Bárka karitászcsoporttal karöltve készítette elő és bonyolította le Oláh Borbála lelkipásztori munkatárs vezetésével. Az advent harmadik vasárnapján rendezett program egyben evangelizációs lehetőség, ahová a falu teljes közösségét meghívják, és amelyet kézműves vásárral és agapéval egészítenek ki. A jókedvű együttlétet adventi gyertyagyújtás, szentmise, tanúságtétel, a helyi gyermekek műsora, valamint családi vetélkedők tették valódi karácsonyváró örömünneppé.

December 24-én, a Megváltó születésének éjszakáján Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatott be szentmisét a Váci Székesegyházban Dr. Varga Lajos váci segédpüspök és paptestvérei koncelebrálásával.

 

 <    1 2 3 4 ... 150  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 26. vasárnap

Paula és Vanda

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Amikor Jézus meghallotta, hogy (Keresztelő) Jánost fogságba vetették, visszatért Galileába. Elhagyta Názáretet, és a tengerparti Kafarnaumban telepedett le, Zabulon és Neftali vidékén, hogy beteljesedjék, amit Izajás próféta...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.