Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

A Váci Egyházmegyei Katolikus TV 2020. július 21-i adásában Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspököt kérdezték a nyugdíjazása óta eltelt időszakról. Beszélt többek között az általa létrehozott Szent Ferenc Szegényei Alapítványról, a karanténidőszak tapasztalatairól, videóblogjáról, jövőbeni terveiről.

A hét szentje sorozat ötödik részében Csillag Péter és Csillag Éva elmélkedik Szent Annáról és Szent Joachimról, a Boldogságos Szűz Mária szüleiről.

2020. július 13.
Kategória: Egyéb videók
A hét szentje sorozat negyedik részében Starostka Szaniszló atya beszél Szent Hedvig királynőről.

2020. június 21-én aranymiséjét ünnepelte Grúber Géza Károly nyugalmazott esperes a verőcei Migazzi Idősek Otthonában. A hálaadó szentmisét Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be. A szertartáson részt vett többek között Péntek Zsolt atya is, akit Géza atya indított el a papi hivatás felé.

1. 2020. június 20-án a váci székesegyházban ünnepélyes szentmise keretében Marton Zsolt váci megyéspüspök Hugyecz Balázst áldozópappá, valamint Fazakas Zsoltot állandó diakónussá szentelte. Az újonnan szentelt diakónussal beszélgettünk.
2. A Filharmónia Magyarország negyedik alkalommal rendezte meg Vácott a Régi Zenei Napokat július 4-től 11-ig, melyen a barokk zene gyöngyszemei kerültek a középpontba.

 <    1 2 3 4 ... 177  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. augusztus 14. péntek

Marcell

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal a farizeusok próbára akarták tenni Jézust. Megkérdezték tőle: „Szabad-e a férfinak bármilyen okból elbocsátania a feleségét?” Jézus ezt felelte: „Nem olvastátok-e, hogy a Teremtő kezdetben férfinak...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.