Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

2019. december 20-án ünnepi szentmisét mutatott be Marton Zsolt váci megyéspüspök, aki elismeréssel szólt a templom megújulásáról. A 80 éves első szentmise évfordulójára emlékezve kihangsúlyozta, hogy az egyházközség hívei a valódi, élő építőkövek, amelyek a külcsín mellett élővé és az Úristenhez kapcsolódóvá teszik a templomot.

2019. december 19.
Kategória: egyéb videók
Paszternák Tamás atya, püspöki titkár adventi gondolatai

A II. Credo-díj átadása
Zenél: a Lel-Tár együttes: Czombos Péter, Fábián Balázs, Karánsebessy Balázs, Robotka Tamás, Tóth Ferenc

Vendégművész: Heiczinger Miklós (Misztrál)

2019. december 19-én karácsony váró estet tartottak a váci Credo-házban, melyen Paszternák Tamás atya, püspöki titkár adventi gondolatait hallgathatták meg az érdeklődők. Ezt követően került sor a Credo-díj átadására, melyet idén Fazekas István költő, drámaíró kapta meg. Az ünnepi esten közreműködött a Lel-tár együttes, valamint vendégművészként Heiczinger Miklós (Misztrál).

 

***

Fotó: Fekete István

Váci Egyházmegye

November 27-én tartotta patrocíniumi ünnepségét a váci Piarista Gimnázium és Kollégium, melyen a rendalapítóra, Kalazanci Szent Józsefre emlékeztek. Az ünnepi szentmisét Marton Zsolt váci megyéspüspök celebrálta a Váci Székesegyházban. A szentmisén az iskola énekkara teljesített szolgálatot Horváth Tamás tanár úr vezénylésével.

2019. december 16.
Kategória: egyéb videók
Előadta a váci Karolina Katolikus Általános Iskola, Székesegyházi Kórusiskola és AMI 2.z és 3.z osztálya 2019. december 6-án.

 

Közreműködött az iskola vonószenekara (felkészítő tanár: Berényi Zsuzsa), fúvósai (felkészítő tanár: Lehotay-Kéry Jánosné és Reiter Gábor), ütősei (felkészítő tanár: B. Nagy Tünde), citerásai (felkészítő tanár: Tumbász Anita), valamint hárfása (felkészitő tanár: Tánczos Kata).

A műsor betanításában és színpadra állításában dr. Bénikné Dézsi Bernadett segédkezett.

Elhangzott:

J. Ch. Pachelbel: Canon 1. Kelj fel te, vén Öreg… 2. Nyissátok meg házatokat… Ó, szerencsés éjszaka... km.: dr. Bénikné Dézsi Bernadett és Tumbász Anita 3. Midőn a Szűz… km.: Berényi Zsuzsa,Tánczos Kata 4. Mennyből az angyal… km.: Berényi Zsuzsa 5. Vígan zengjetek citerák… km.: Reiter Gábor 6. Hej, Gyurka… 7. Keljünk fel pásztorok… 8. Nosza tehát, ti pásztorok… 9. Vedd fel rongyos ködmönkédet… 10. Ti kis madárkák… 11. Betlehem táján… 12. Három királyok napján... 13. Csillagok az égen… 14. Nosza tehát, hagyjuk itt… km: Dobos Levente-duda 15. Nem kell a Jézusnak bunda… km: Dobos Levente-duda 16. Újévköszöntő (tutti)km: Dobos Levente-duda

 <    1 2 3 4 5 ... 150  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 26. vasárnap

Paula és Vanda

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Amikor Jézus meghallotta, hogy (Keresztelő) Jánost fogságba vetették, visszatért Galileába. Elhagyta Názáretet, és a tengerparti Kafarnaumban telepedett le, Zabulon és Neftali vidékén, hogy beteljesedjék, amit Izajás próféta...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.