Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR »

A Szűz Mária nevének szentelt hétkápolnai kegyhely búcsújáról és az őszi Ars Sacra Fesztivál programsorozatról nézhetik meg alább az egyházmegyei televízió adását.

 

1. A Szűz Mária nevének szentelt hétkápolnai kegyhely búcsúját 2019. szeptember 14-én és 15-én ünnepelték Vácott. Szombaton délután érkeztek az első zarándokok a Szűzanya köszöntésére, akik közül sokan már hat napja gyalogoltak Szécsényről indulva Mátraverebély-Szentkút érintésével a kegyhelyhez.

2. Vácott a 2019-es őszi Ars Sacra Fesztivál programsorozat keretében nyitották meg szeptember 19-én Fecske Orsolya szociális testvér-festőművész „Porral festve” című kiállítását a Credo-házban, szeptember 20-án a Forte Fotóklub tagjainak az „Évezredes Váci Egyházmegye” című fotókiállítását az Althann Vendégház és Konferenciaközpont épületében, valamint váci zárórendezvényként Sebestyén Márta Kossuth- és UNESCO-díjas népdalénekes és Andrejszki Judit énekművész előadásának lehettek részesei a vendégek a Püspöki Palota dísztermében 2019. szeptember 22-én.

Sebestyén Márta Kossuth-, Liszt- és UNESCO-díjas népdalénekes és Andrejszki Judit énekművész előadóestje a Váci Püspöki Palota dísztermében.

A Váci Egyházmegyei Karitász pályázatot nyert az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által "Több leszel, ha teszel!" - Fiatalok az önkéntességért címmel meghirdetett pályázaton. A pályázati programsorozat nyitó rendezvényét 2019. szeptember 19-én tartották a Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskolájában.

2019. szeptember 15.
Kategória: egyéb videók
2019. szeptember 14-15-én hagyományosan megtartották a Vác-Hétkápolna kegytemplom búcsúját, mely kétnapos eseményből itt Marton Zsolt váci megyéspüspök homíliáját tekinthetik meg.

80 év után újra katolikus világesemény Magyarországon!
Már csak 1 év!
2019. szeptember 13-án elindult a visszaszámlálás!

REGISZTRÁCIÓ A  NEMZETKÖZI EUCHARISZTIKUS KONGRESSZUSRA

A Váci Egyházmegye az egész világgal együtt közösen készül a 2020. év szeptemberi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Ennek a készülődésnek a mibenlétéről beszélgettünk Mészáros Csaba atyával, a Nemzeti Eucharisztikus Bizottság tagjával, a kongresszus egyházmegyei papi referensével. A korábban közzétett interjú ITT olvasható.

Váci Egyházmegye

 <    1 2 3 4 5 ... 145  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. november 14. csütörtök

Aliz

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

A farizeusok egyszer megkérdezték Jézustól, mikor jön el az Isten országa. Ő ezt válaszolta: „Isten országa nem jön el szembetűnő módon. Nem lehet azt mondani: „Nézd itt van, vagy amott!” Isten országa köztetek...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.