Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR » Egyéb videók »

Szeptember 4-én Marton Zsolt váci megyéspüspök ünnepélyes keretek között megáldotta az egyházi és állami finanszírozással épült Szent Anna Katolikus Óvodát Kistarcsán.

Ünnepélyes keretek között avatták fel Bárnán a felállított haranglábat és az odáig vezető keresztutat. Az ünnepség püspöki szentmisével kezdődött, ahol Marton Zsolt váci megyéspüspök a bérmálás szentségében részesítette a felkészült fiatalokat. Ezt követően került sor a harangláb és keresztút megáldására. Az eseményt a 4 Kő Kulturális Egyesület trianoni műsora zárta.

A hét szentje sorozat tizenegyedik részében Faragó Artúr atya elmélkedik Teréz anyáról.

Augusztus 20-án megemlékezést szerveztek Szent István király tiszteletére Csömörön, melyen átadták a város első köztéri bronzszobrát, amely államalapítónkat ábrázolja. Az ünnepség szentmisével kezdődött, amit Pető Gábor plébános mutatott be.

Gyógy- és dísznövénykertet adtak át a Szolnok-Szandaszőlősi plébánia kertjében. Az ünnepi igeliturgiát Marton Zsolt váci megyéspüspök vezette, majd megáldotta a dísznövénykertet.
A létesítmény a Váci Egyházmegye, a Váci Egyházmegyei Karitász Felnőttképzési Nonprofit Kft. munkájának gyümölcse, mely állami támogatással valósult meg. Különböző fajtáiból közel 10 ezer tő levendula került telepítésre. A megújult templomkert bárki részére megtekinthető és szabadon látogatható.

 <    1 2 3 4 ... 59  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 18. péntek

Diána

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.