Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR » Egyéb videók »

Turós Eszter és Enikő zongoraművész testvérpár, valamint Papp Norbert festőművész közös performanszát láthatta a váci Credo-ház közönsége szeptember 17-én. Második közös projektjükben Rachmaninov költői zenéjét dolgozták fel homokanimáció segítségével.

A hét szentje sorozat tizenharmadik részében Varga László atya elmélkedik Bingeni Szent Hildegárdról, a középkor nagy misztikus szentjéről.

2020. szeptember 12-én került sor Dr. Varsányi Katalin Szent Lászlóról szóló fotókiállításának megnyitójára a fóti Szeplőtelen Fogantatás Templomban. A kiállítást Dr. Kránitz Mihály, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának tanszékvezető egyetemi tanára nyitotta meg. A kiállítás 2020. október 4-ig látogatható a templom nyitvatartási idejében.

Az Ars Sacra Fesztivál keretében került sor Simon András grafikusművész kiállításának megnyitójára az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. A kiállítás, melynek címe Istenre hangolt csend szeptember 15-től 29-ig tekinthető meg a főiskola központi épületében.

Szeptember 14-én adták át a szécsényi Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium új épületegységét és tornatermét. Az átadási ünnepséget követően Marton Zsolt váci megyéspüspök megáldotta az új létesítményt.

 <   1 ... 2 3 4 5 6 ... 63  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. október 23. péntek

Gyöngyi

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt a sokasághoz: Ha látjátok, hogy nyugaton felhő támad, mindjárt mondjátok: „Eső jön!”, és úgy is történik. Ha déli szél fúj, azt mondjátok: „Hőség lesz!”,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.