Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» VIDEÓTÁR » egyéb videók »

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartottak ünnepségsorozatot Vácott, melynek zárásaként Pétery József váci püspök emléktábláját koszorúzták meg. A megemlékező beszédet mostani utódja, Marton Zsolt váci megyéspüspök mondta.

2019. október 13-án, vasárnap 10.00 órakor Marton Zsolt váci megyéspüspök szentmisét mutatott be Maglódon a Rózsafüzér Királynője-plébániatemplomban. A homíliát tekinthetik meg.

2019. október 10.
Kategória: egyéb videók
Sillye Jenő tanúságtétellel egybekötött, zenés könyvbemutatója volt október 10-én a Credo Házban.

Az esten jelen volt Réti József, a könyv szerzője. Továbbá, Marton Zsolt megyéspüspök és Beer Miklós nyugalmazott püspök atya.

Külön köszönet az esten közreműködő zenész barátok zenei szolgálatáért.

Fotó: Fekete István
Videó: Czinege Gábor

 

Sebestyén Márta Kossuth-, Liszt- és UNESCO-díjas népdalénekes és Andrejszki Judit énekművész előadóestje a Váci Püspöki Palota dísztermében.

A Váci Egyházmegyei Karitász pályázatot nyert az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által "Több leszel, ha teszel!" - Fiatalok az önkéntességért címmel meghirdetett pályázaton. A pályázati programsorozat nyitó rendezvényét 2019. szeptember 19-én tartották a Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskolájában.

 <   1 ... 3 4 5 6 7 ... 48  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 19. vasárnap

Márió és Sára

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor János látta, hogy Jézus közeledik feléje, így szólt: „Íme, az Isten Báránya, aki elveszi a világ bűneit! Ő az, akiről én azt mondtam: Utánam jön egy férfi, aki megelőz engem, mert előbb...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.