Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSÉLŐ KÖVEK 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

ASSZONYSZERELEM, ASSZONYSORS
2018. február 22. 18:00
vissza »

A Váci Egyházmegye és Vác városa idén is csatlakozik az Ars Sacra Keresztény Művészeti Fesztiválhoz, amelynek idei mottója "Az igazság békét teremt." (Iz 32,17). A fesztiválhét kiemelkedő eseménye lesz Vácon a belülről felújított Nagyboldogasszony-székesegyház átadása és az ehhez kapcsolódó kulturális programok.
2024. szeptember 14.
Több programmal várja érdeklődőit idén is az Ars Sacra Fesztivál Vácon. Az eseményt megnyitja Matkovich Ilona Vác város polgármestere és Marton Zsolt váci megyéspüspök a főtéren (2600 Vác, Március 15. tér 8.).

Szeptember 14. 14:15. óra  

Mindenkit szeretettel várunk!
2024. szeptember 19.
Kovács Melinda fotóművész Éden c. kiállítása az elmúlt 5 évben készült szakrális témájú alkotásait mutatja be. Az időszaki kiállítás a Váci Egyházművészeti Gyűjteményben szeptember 20 - november 30. között lesz látogatható.
Nagy örömmel számolunk be arról, hogy újabb nagyszabású életvő kezdeményezés indul útjára Magyarországon.

A „Mindenki Születésnapja Alapítvány” szervezésében 2024. szeptember 21-én 14 órától Budapesten életvédő felvonulás veszi kezdetét. A séta az Erzsébet tértől a Lánchídon át a Tabánig tart.

A kezdeményezés mottója: Legyen mindenkinek születésnapja!
2024. szeptember 27.
Időpont: 2024. szeptember 27. 19:30 óra

Helyszín: Apor Vilmos Katolikus Főiskola könyvtára (Vác, Konstantin tér 1-5.)

Mindenkit szeretettel várnak!
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. szeptember 21. szombat

Máté és Mirella

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.