
A Váci Egyházmegye új beruházásaként 600 fős konyhát indít, amely az egyházmegye rendezvényeit és belső étkezési igényeit kiszolgáló termelési egységként kívánja üzemeltetni.
A konyha élelmezésvezetői pozíciót hirdet.
MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?
- - Hivatalosan bejelentett, versenyképes munkabér,
- - Határozatlan idejű, egész éves foglalkoztatás
- - Biztos szervezeti háttér
Feltételek:
-élelmezésvezetői végzettség
-legalább 5 -10 éves szakmai gyakorlat
-számítógépes ismeret
A munkakörbe tartozó főbb feladatok:
- -Főzőkonyha irányítása, munkaidő beosztások készítése,
- -Étlaptervezés, ételkészítés felügyelete, konyhai gazdálkodás, a főszakács -iránymutatása alapján, az élelmi nyersanyagok megrendelése,
- -Jogszabályi előírások, elvárások szerinti működés biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartatása,
- -Árurendelés összeállítása, árú átvétel felügyelete, az élelmezési raktárba érkező élelmi anyagok mennyiségi és minőségi átvétele,
- -raktárkészletek folyamatos ellenőrzése, havi áruleltár és éves eszközleltár készítése, irányítása,
- -Kapcsolattartás a megrendelő intézményekkel, étlapok továbbítása, létszámok egyeztetése, rögzítése,
- -Adminisztráció koordinálása, feladata az élelmi nyersanyagok tételazonosítása, az élelmiszer-biztonsági nyomon követése folyamatos biztosítása és főzőkonyha adminisztrációs kiszolgálása,
- -Konya takarítási és tisztítási munkálatok elvégzésének irányítása.
Előny:
- -számítógépes és élelmezésvezetői programok ismerete
- -közétkeztetésben szerzett tapasztalat, de a lelkes és szorgalmas pályakezdői munkakezdés sem kizáró ok
- -dietetikus végzettség
Illetmény és juttatások: megegyezés szerint
A jogviszony időtartama: határozatlan munkaidő
A foglalkozás jellege: megegyezés szerint teljes vagy részmunkaidő
Jelentkezés:
Az önéletrajzot kérjük Jakobszen-Tátrai Zsófia humán erőforrás vezetőnek küldeni: jakobszen.zsofia@vaciegyhazmegye.hu