Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

JÁRVÁNYÜGYI RENDELKEZÉSEK MÓDOSÍTÁSA A VÁCI EGYHÁZMEGYÉBEN 2021.JÚNIUS 6-TÓL
2021. június 4.
vissza »

Június 19-én Vácon állandó diakónusokat szentel Marton Zsolt váci püspök. A szentelésről élő közvetítést biztosítunk az interneten keresztül.
2021. május 27-29. között Máriabesnyőn lelkigyakorlatra gyűlt össze a Szent Lőrinc Diakónus Kör, Tóth András atya, egyházmegyei spirituális vezetésével.
Vác Város Önkormányzata kiadásában, a Váci Egyházmegye közreműködésével megjelent a Váci keresztek című kiadvány, amely 32 váci útmenti és emlékkeresztet mutat be.
2021. május 23.
Húsvétkor sokkhatás érte az apostolokat, akik félelmükben ezt követően zárt ajtók mögött találkoztak. Krisztus megjelent a zárt ajtókon keresztül is számukra és szembesítette őket a valósággal: Ő valóban feltámadott, ahogy megígérte!
Május végéig várják egyházmegyéink azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik érdeklődnek a papi hivatás iránt. Ennek apropóján Fejérdy Áron atyával, a Váci egyházmegye egyéves előkészítő szemináriumának elöljárójával beszélgettünk arról, milyen meghívás történetekkel találkozott saját és kispapjai életében és arról, milyen tapasztalatai vannak a 2013 óta Kismaroson működő előkészítőnek, ahonnan eddig 7 évfolyam 20 „diákja” lépett át a szemináriumi életbe.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. június 14. hétfő

Vazul

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus a hegyi beszédben így szólt tanítványaihoz: „Hallottátok, hogy a régieknek ezt mondták: Szemet szemért, fogat fogért. Én pedig azt mondom nektek: Ne szálljatok szembe a gonosszal, hanem ha valaki arcul üt téged jobb...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.