Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

HAGYOMÁNY ÉS ÚJÍTÁS – KISGYERMEKNEVELÉSI KONFERENCIA MARTONVÁSÁRON ÉS VÁCON
2021. október 22.
vissza »

November 28-án, advent első vasárnapján délelőtt a Rétsági járáshoz tartozó, festői fekvésű Kisecset ünnepi díszben, énekszóval fogadta Marton Zsolt váci megyéspüspököt, aki a több éven át zajló teljes felújítás után, főpapi szentmise keretében megáldotta a Nógrád megyei község 250 éves templomát.
Keresztutat adtak át advent első vasárnapján, Rimócon. A Szent József Katolikus Férfiszövetség kezdeményezésére elkészült stációkat Marton Zsolt váci megyéspüspök áldotta meg.
A családok, idősek, egyedülállók mellett áll a Katolikus Karitász az idei adventben is. A Karitász november 22-én indította el országos segélyprogram-sorozatát „Tárjátok ki a szíveteket!” címmel, amely során adománygyűjtést hirdet, és rászoruló családokat segít a téli időszakban és karácsonykor.
Kovács György atya kiváló eredménnyel védte meg művészettörténeti doktori dolgozatát november 22-én Rómában, a Pápai Gergely Egyetemen.
2021. december 11-én 18 órakor lesz az ócsai római katolikus templomban Végh László Flórián helytörténeti könyvének bemutatója, melyben az ócsai római katolikus egyházközség történetét dolgozta fel.

A könyv megrendelhető az egyházközség e-mailcímén: ocsa.kat.plebania@gmail.com
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. december 2. csütörtök

Melinda és Vivien

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

A hegyi beszédben Jézus így szólt tanítványaihoz: „Nem mindaz, aki azt mondja nekem: Uram, Uram! – jut be a mennyek országába, hanem csak az, aki teljesíti mennyei Atyám akaratát. Aki hallgatja tanításomat, és tettekre is...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.