Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

VALAMIREVALÓ VAGY – A NAGYMAROSI IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓN A SAJÁT ADOMÁNYAIKAT ISMERHETTÉK MEG A FIATALOK
2022. május 23.
vissza »

A Magyarországi Egyházi Levéltárosok Egyesülete (MELTE) Kormos László-díjjal tüntette ki Varga Lajos váci segédpüspököt. Az elismerést az egyesület június 20-i közgyűlésén adta át Koltai András, a MELTE elnöke Budapesten, a D50 Rendezvényközpontban.

Gratulálunk Püspök atyának!
Hálaadó szentmisével zárták a Váci Egyházmegye nevelési-oktatási és felsőoktatási intézményfenntartói a 2021/2022. tanítási évet, amelyet dr. Varga Lajos váci segédpüspök mutatott be.

A szentmisét követően vehették át elismeréseiket az Egyházmegyében az elmúlt tanévben kiemelkedő munkát végző pedagógusok.
Kicsivel több, mint másfél évvel ezelőtt egy vadidegen atya mutatta be nálunk a szentmiséket, egy vasárnapi napon. Nem ismertük, nem tudtunk róla mást, csak azt, hogy Ausztráliából érkezett haza, és ő lesz az új plébánosunk.
Kánikula ide vagy oda, a gyerekek minden játékban benne vannak és soha nem fáradnak el. Így történt ez Vácon a Püspöki palotában is, amikor Marton Zsolt püspök atya az egyik legmelegebb nyári napon vendégül látta a Váci egyházmegyei karitász gyerektábor résztvevőit.
2022. június 29.
Az elmúlt tanévben végzett kiemelkedő munkájukért elismerő oklevelet és kitüntetést vehetett át több, az Egyházmegyei Katolikus Iskolai Főhatóság intézményeiben dolgozó pedagógus és munkatárs.

Gratulálunk!
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. július 2. szombat

Ottó

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Azokban a napokban Mária útra kelt, és a hegyek közé, Júda egyik városába sietett. Belépett Zakariás házába, és köszöntötte Erzsébetet. Amikor Erzsébet meghallotta Mária köszöntését, szíve alatt megmozdult a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.