Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSÉLŐ KÖVEK 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

TÁRJÁTOK KI A SZÍVETEKET!
2022. december 1.
vissza »

A Vác-Alsóvárosi Plébánia napközis hittantáborát az erdőkürti helyi katolikus közösségi házban rendezték meg 2024. július 22-26. között.  A tábor öt napja alatt az Élet - halál – új élet kérdéskörével foglalkoztak. Kenyeres Anikó hitoktató beszámolóját osztjuk meg.
Ünnepi szentmise és templombúcsú volt az Újhatvani Szent István király templomban augusztus 20-a, Szent István király ünnepe alkalmából.
Az ünnepi szentmisét Kecskés Attila plébános atya celebrálta.
Zolnai Krisztina beszámolóját osztjuk meg.
A kanadai Calgaryban hetven éve alapították meg az Árpád-házi Szent Erzsébet Római Katolikus Egyházközséget. A helyi magyaroknak nyolc éve nincs magyar nyelven beszélő plébánosuk, ezért is volt nagy öröm, hogy Lédeczi Dénes szolnoki esperes-plébános június 28. és július 15. között három hétig vendégeskedett náluk és szolgálta őket anyanyelvükön.
2024. augusztus 29.
Az úri templom kertjében sok tuja és fenyő száradt el az elmúlt években. A hívek nem nézték tétlenül a pusztulást, hanem elkezdtek rendet rakni, az elhalt fákat kivágni, a területet kitakarítani. Játszóteret álmodtak a felszabaduló részre, hogy a gyerekek a közösségi programok alkalmával örömmel és vidámsággal lehessenek jelen.
A július 1. és 4. között megrendezett nézsai napközis hittantáborban idén 40 gyermek vett részt. Az alábbiakban Barnáné Busai Katalin hittanár beszámolóját tesszük közzé.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. szeptember 1. vasárnap

Egon és Egyed

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Összegyűltek Jézus köré a farizeusok, és néhány írástudó Jeruzsálemből. Látták, hogy egyik-másik tanítványa tisztátalan, vagyis mosatlan kézzel eszi a kenyeret. A farizeusok és általában a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
  • 2024.06.22.
    A PAP, A FESTŐ ÉS AZ ÍRÓ: PROKOP PÉTER STÍLUSGAZDAG ÉLETMŰVE C. IDŐSZAKI KIÁLLÍTÁS
  • 2024.09.06.
    AKIKHEZ SZÓLOK, ÉRTIK - GREGUSS SÁNDOR EMLÉKEST FÓTON
  • 2024.09.07.
    KISBOLDOGASSZONY NAGYBÚCSÚ MÁRIABESNYŐN
  • 2024.09.14.
    ARS SACRA FESZTIVÁL VÁCOTT
  • 2024.09.14.
    ARS SACRA FESZTIVÁL VÁCOTT AZ ADULLÁM KÁVÉZÓ SZERVEZÉSÉBEN
  • Összes program »
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.