Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

FIATALOK BESZÁMOLÓJA A PÁPALÁTOGATÁSRÓL
2023. május 17.
vissza »

Elhunyt paptestvérünkért az engesztelő szentmiseáldozatot 2024. június 26-án, 10:00 órakor mutatjuk be a Hatvan-Belvárosi Szent Adalbert Plébániatemplomban, majd a Hatvan-Belvárosi temetőben helyezzük örök nyugalomra.
Június 14-én, pénteken hálaadó szentmisével zárta a 2023/2024-es tanévet a Váci Egyházmegye Hitoktatási Igazgatósága, az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága (EKIF) és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola (AVKF). A szentmisét követően – melyet Marton Zsolt megyéspüspök mutatott be a váci Szent Anna piarista templomban – az egyházmegyében az elmúlt tanévben kiemelkedő munkát végzett pedagógusok vehették át elismeréseiket.
2024. június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából a budapesti Németh László Gimnázium nyolcadikos osztálya látogatást tett Dejtáron a Mikszáth Kálmán Általános Iskolában és a közös megemlékezést követően fergeteges sportnapot tartottak, ahol a roma és magyar gyerekek barátkozhattak egymással.
A 2023/24-es tanévben végzett kiemelkedő munkájukért elismerő oklevelet és kitüntetést vehetett át több, az Egyházmegyei Katolikus Iskolai Főhatóság intézményeiben dolgozó pedagógus és munkatárs.
Köszönjük munkájukat és gratulálunk Nekik!
Marton Zsolt megyéspüspök úr a következő személyi változásokról döntött a Váci Egyházmegyében.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. június 22. szombat

Paulina

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM
LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.