Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A MI VEZÉRCSILLAGUNK IMÁDSÁGBÓL TÁPLÁLKOZÓ LELKIISMERETÜNK LEGYEN – MARTON ZSOLT VÍZKERESZT ÜNNEPÉN
2024. január 7.
vissza »

Életünk Jézusban a témája idén a Váci Egyházmegye ifjúsági régiós nyári táborainak. Az Észak-Duna-menti Nagyboldogasszony közösség táborának lelki napjára ezen a héten Marton Zsolt püspök is ellátogatott. A táborozók rövid beszámolóját közöljük erről a napról.
Június 15-én, a vasárnapi 9 órás szentmise keretében ünnepi búcsút tartottak Nagykátán Szűz Mária tiszteletére. Az alábbiakban Némethné Turák Kornélia beszámolóját olvashatják.
Az aszódi egyházközségben 2024. július 1. és 5. között került megszervezésre a napközis Élet-tábor, melyen közel 80 gyermek vett részt. Az alábbiakban Adáminé Mihályi Erzsébet beszámolóját tesszük közzé.
Szakirányú továbbképzések széles körű kínálata várja az érdeklődőket az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. A jelentkezési határidő augusztus 5.
A nyári szünet első hetében tartottak napközis hittantábort az Újhatvani Római Katolikus Plébánián, mely Noé bárkájának története köré épült. Az alábbiakban Gyurika Margit beszámolóját olvashatják a tábor élményeiről.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. július 15. hétfő

Henrik és Roland

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt apostolaihoz: Ne gondoljátok, hogy azért jöttem a földre, hogy békét hozzak! Nem azért jöttem, hogy békét hozzak, hanem hogy kardot. Azért jöttem, hogy szembeállítsam a fiút apjával, a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.