Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Jelentős mennyiségű és értékű gyógyászati segédeszközt - többek között elektromos mopedeket, kerekesszékeket, általános célú női és férfi lábbeliket és babaápolási terméket adományozott a Teva Gyógyszergyár Zrt. a Katolikus Karitásznak, amelyet a következő hetekben juttat majd el a rászorulókhoz a segélyszervezet.
2018. augusztus 25-én rendezte meg a Mária Út Egyesület az 1Úton nemzetközi zarándoknapot az édesanyákért. A zarándoklat szakaszai több száz települést érintettek Ausztriában, Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken, és Magyarországon egyaránt. A közös imádkozás és gyaloglás sok ezer ember számára nyújt zarándokélményt és a mai széthúzó világban átélhetik az egységet, mely hatalmas lelki jelentőséggel bír.
„Nézzétek, milyen kedves és jó, ha egyetértésben élnek a testvérek!” (132. zsoltár)

A Borromei Szent Károly Papnevelő Intézet hajdani diákjai és rektora Dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek 2018. augusztus 26-án 20 éves jubileumi találkozóra érkeztek Vácra, hogy együtt emlékezzenek, és közös szentmisével adjanak hálát a Jóistennek azért, hogy 1997-ben elindult a váci propedeuticum (előkészítő kurzus a papnevelésre). Az ünnepi szentmisét az Érsek atya celebrálta, amelyet a jelenlévő hívekért, atyákért és a papi hivatásért ajánlott fel.
A dokumentumokban olvashatják a Credo-Ház szeptemberi programjait.
Az idei év nyarán ismét néhány napot töltöttek együtt a Váci Egyházmegye papnövendékei püspökükkel, Dr. Beer Miklóssal. Az alábbiakban Szabó Gábor második évfolyamos hallgató élménybeszámolóját olvashatják.

 <   1 ... 329 330 331 332 333 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.