Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

„Az igazság szabaddá tesz benneteket (Jn 8,32)

Az álhírek és a békét szolgáló újságírás”
ADJ HÁLÁT A MÚLTADÉRT, TEDD A DOLGOD A JELENBEN, MONDJ IGENT A MÉG ISMERETLEN JÖVŐRE.

Április 27.-én szervezték meg Egyházasgergén a Szent József Katolikus Szakközépiskola és Szakiskola huszonöt éves jubileumi ünnepségét, ebből az alkalomból vette át a díszpolgári címet Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök, Egyházasgerge Község Önkormányzatától.
Az Egri Főegyházmegye Katolikus Iskolák Főhatóságának (EKIF) munkatársai április 17-én felkeresték a Váci Egyházmegye EKIF csapatát. A találkozó a váci püspökségen zajlott Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök részvételével.
A Váci Egyházmegyei Karitász április 28-án lelki napot szervezett az egyházmegyében működő Karitász önkénteseknek. A tíz órától, Dr. Beer Miklós megyéspüspök atya által a váci Barátok templomában (Szent Kereszt ferences templomban), celebrált szentmisén és az azt követő programon több mint 200 önkéntes vett részt 50 karitászcsoport képviseletében.
2018. május 2.
Az alábbiakban Lauer Tamás diakónus beszámolóját olvashatják, a "NaHallod! Találkozóról", amit első alkalommal rendeztek nagyothallók számára - de természetesen siket és hallók részére is -  a kistarcsai plébánián, 2018. április 21.-én.

 <   1 ... 349 350 351 352 353 ... 495  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 27. szombat

Zita

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: „Elmegyek, és helyet...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.