Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2017. december 12-én Dr. Csáki Tibor atya, az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatóságának (EKIF) főigazgatója, az iskola fenntartója képviseletében ünnepélyes keretek között adta át és áldotta meg a felújított ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda épületét.
Vecsés – Ökumenéről, a közös úrvacsora lehetőségéről, a fiatalok egyháztól való eltávolodásáról és az egyház jövőjéről is beszélgetett a vecsési evangélikus templomban Beer Miklós, a Váci Katolikus Egyházmegye püspöke, és Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke, 2017. december 8-án.
2017. december 12-én este 6 órától Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök MINDIG VELEM című könyvének bemutatója volt a Credo házban.

Az interjúkönyvet Réti József szerkesztette,  a beszélgetést pedig Bánhidy Vajk történész-tanár vezette.
Célirányos és eligazító válaszokat kaptunk a Szentatyától – Varga Lajos az ad limina látogatásról.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjai november 20. és 24. között ad limina látogatáson vettek részt Rómában. Varga Lajos váci segédpüspököt Vértesaljai László kérdezte tapasztalatairól, élményeiről a Vatikáni Rádióban.

 
Böjte Csaba gondolataiba mélyedhetett el a hallgatóság december 10-én, advent második vasárnapján, a váci Madách Imre Művelődési Központban.

 <   1 ... 373 374 375 376 377 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 29. péntek

Auguszta

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Ettől fogva Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa Jézust. A zsidók azonban ezt kiáltozták: „Ha szabadon bocsátod, nem vagy a császár barátja. Mert mindaz, aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak.” E...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.