Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2017. november 14.
Fiatalok, hit, hivatástisztázás - ez a három kulcsszó áll a 2018 őszén esedékes püspöki szinódus munkájának középpontjában. A szinódusra való felkészülés már hónapokkal ezelőtt megkezdődött: a hazai előkészületek egyik fontos lépéseként a napokban megnyílt http://szia.katolikus.hu oldalról november eleje óta már magyarul is elérhető a Vatikán által közreadott átfogó ifjúsági felmérés kérdőíve. A 16-29 éves fiatalok válaszait 2018. január 15-ig várják a szervezők.
2017. november 13.
Kis lámpásaikkal mutatták az utat, az iskola és a templom között - az Új-hatvani Római Katolikus Iskola diákjai egész napos program keretében ünnepeltek Szent Márton napján.
2017. november 7-én délután elindult ökomenikus kis csapatunk, hogy a Gedeon Társaság kiadásában megjelenő Újszövetséget és Dr. Nehéz Márta Mirjam által felajánlott Vigasztalás imakönyvét eljuttassuk a kórházi dolgozóknak és bent fekvő betegeknek.
Vissza nem térítendő támogatást nyert a Bujáki Római Katolikus Plébánia a Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése című pályázaton. A 84%-os intenzitású támogatásból folytatódik a Szent Márton templom korábbi években megkezdett felújítása.

 
„AKÁR ESZTEK, AKÁR ISZTOK, AKÁRMIT CSELEKEDTEK, MINDENT TEGYETEK ISTEN DICSŐSŐGÉRE” /1Kor 10:31

Idén ősszel a Váci Egyházmegyében eddig tizenöt templomban részesültek a bérmálás szentségében a tizenhatodik életévüket betöltött katolikus fiatalok és lettek „nagykorúak” a keresztségben.

 <   1 ... 381 382 383 384 385 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 28. csütörtök

Gedeon és Johanna

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Húsvét ünnepe előtt történt. Jézus tudta, hogy elérkezett az óra, amikor ebből a világból vissza kell térnie az Atyához. Mivel szerette övéit, akik a világban voltak, még egy végső jelét adta szeretetének. Vacsora...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.