Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2017. október 15-én, vasárnap ünnepelték templomuk alapításának tizedik évfordulóját a tetétleniek, akik szentmisével köszöntötték az egyházi létesítmény jubileumát. Az esemény végén azonban egy különleges meglepetés sem maradhatott el.
2017. október 25. 14:00
2017. október 25. szerdán 14 órától „BENEDEK ELEK MESEMONDÓ VERSENY” volt a Váci Credo Házban, a Váci Juhász Gyula Általános Iskola szervezésében.

Közreműködtek a Juhász Gyula Általános Iskola 3-4. évfolyamos tanulói.

                         
2017. október 25. 18:00
2017. október 24-én, kedden 18 órakor volt a Credo házban Toldi Éva irodalomtörténész, újságíró, előadása -„NÉPEK KRISZTUSA MAGYARORSZÁG!” címmel- az 1956-os forradalom és szabadságharc szakrális költészetéről.
Tizenegyedik alkalommal hirdette meg a váci központtal működő engesztelési mozgalom az Országos Kiengesztelődési Találkozót.
Október 21-én a piaristák váci Szent Anna-templomában gyűltek össze a hívek, hogy együtt tanulják az engesztelés, megbocsátás útját, és imádkozzanak ennek megvalósulásáért.
Az ősszel -október 7. és 22. között- a kódolásé volt a főszerep az Új-hatvani Római Katolikus Általános Iskolában. A tavalyi évhez hasonlóan, az iskola minden tanulója kipróbálhatta a programozás alapjait, bepillantást nyerhetett a programozók mindennapjaiba és munkájukba, megtapasztalhatták hogyan hat a digitalizácíó és az informatika a mindennapi életükre. A két hétig tartó programsorozat célja volt, hogy közelebb hozza a programozást a diákokhoz és a tanárokhoz, bemutatva nekik, hogy mindenki számára lehet élmény a programozás.

 <   1 ... 385 386 387 388 389 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 29. péntek

Auguszta

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Ettől fogva Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa Jézust. A zsidók azonban ezt kiáltozták: „Ha szabadon bocsátod, nem vagy a császár barátja. Mert mindaz, aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak.” E...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.