Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2017. szeptember 18-án Máthé György római katolikus esperes plébános atya áldotta meg a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola felújított sportudvarát.
2017. szeptember 21.
2017. szeptember 16-17-én volt a Hétkápolnai Szűz Mária nevének szentelt kegyhely búcsúja.

Szeptember 16-án, szombaton este Fatimai ájtatossággal kezdődtek el a közös programok a Váci Hétkápolna kegyhelyen. Voltak zarándokok, akik a Mátraverebélyi kegyhelyről indultak és a rossz idő ellenére is már három napja úton voltak. Az esti szentmisét a szabadtéri oltárnál mutatták be, majd elkezdődött a reggelig tartó virrasztás, melynek keretében több közösség és imacsoport köszöntötte Máriát a Kegytemplomban.
Az Ars Sacra Fesztivál keretén belül, 2017. szeptember 21. csütörtök 18 órakor, “BÉKESSÉG NEKTEK” címmel kiállításmegnyitó volt a Credo-házban.
Az Ars Sacra fesztivál rendjéhez igazodva, szeptember harmadik szombatján, hetedik alkalommal került megrendezésre a Nyitott Templomok Napja Váckisújfalun.
2017. szeptember 19.
2017. szeptember 16-án a Magyarországon szolgálatot teljesítő, külföldről érkezett misszionáriusok találkoztak Vácott.

„Az evangelizáció a legnagyobb szolgálat, amit testvéreinknek nyújtani tudunk, ami hozzásegíti őket, hogy Isten gyermekeiként éljenek és cselekedjenek; ami megszabadítja őket az igazságtalanságtól és elősegíti az általános fejlődésüket.”
Pápai Missziós Művek

 <   1 ... 397 398 399 400 401 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: „Elmegyek, és helyet...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.