Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Mottója „Ti adjatok nekik enni!” (Márk 6,30-44)

2017. június 24-én rendezték meg a tizenharmadik Váci Egyházmegyei Találkozót a Pest megyei Csévharaszton, a Szentháromság plébániatemplomban. A találkozó védnöke dr. Beer Miklós püspök atya volt, jelen volt vendégként dr. Varga Lajos váci segédpüspök és Mocsári Balázs polgármester. A házigazda feladatát Antal András plébániavezető látta el.
10 millió forintot különített el a Katolikus Karitász a károsultak megsegítésére



Óriási károkat okozott a vihar június 21-én, szerdán délután főként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A jégeső és szél több településen rongálta meg a házak tetejét, az ablakokat, a villanyvezetékeket, és több fa is kidőlt a heves viharban. Több településen szünetel még most is az áramellátás a leszakadt vezetékek és villámcsapások okozta károk miatt.
Az idén is megkezdődött a szünidő, a pihenés, a kikapcsolódás, nyaralás, táborozás ideje, melyre a diákoknak, mintegy két és fél hónap áll rendelkezésükre. Az Új-Hatvani Római Katolikus Általános Iskola (továbbiakba: URKÁI) diákjai élnek is a lehetőséggel és vízi táborozáson vettek részt a Tisza-tavon - Poroszlónál.
„Mindennek szemei tebenned bíznak Uram, mert te adsz nekik eledelt alkalmas időben.”

2017. június 18-án, vasárnap este hat órakor Úrnapi szentmisét celebrált a Székesegyházban Dr. Varga Lajos váci segédpüspök atya.
2017. június 7-én első alkalommal került sor szentségimádásra a Hetényi Kórház Kápolnájában.

 <   1 ... 409 410 411 412 413 ... 491  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 16. kedd

Csongor

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben, amikor Jézus az örök élet kenyeréről beszélt, így szóltak hozzá a tömegből: „Hadd lássuk, milyen csodát művelsz, hogy higgyünk neked! Mit tudsz tenni? Atyáink mannát ettek a pusztában, amint az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.