Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSÉLŐ KÖVEK 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Tizennegyedik alkalommal nyújtotta át a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a Szent Erzsébet rózsája-díjat. A kitüntetésre javasoltak közül ebben az évben a testület tagjai Mészáros Gézánét választották ki, Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek és Szántó Ambrus egyházmegyei karitászigazgató ajánlása alapján. A díjat Erdő Péter bíboros, az MKPK elnöke adta át november 17-én 17 órakor Budapesten, a Honvéd Kulturális Központban.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia vezetői döntöttek arról, hogy a katasztrófa alapból negyvenezer dolláros segélyt küldenek a Fülöp-szigetekre a Haiyan tájfun által sújtott területek lakosságának megsegítésére.
Farkas László atya az Ifjúsági Iroda média tevékenységét vázolja felOktóber végén Vácon folytatódott az Önkéntes MédiaMissziósok képzése.
Ezt ünnepeltünk együtt az Egyházmegyéje számos plébániaközösségével a jubileumi év folyamán.
Október 27-én, ünnepélyes keretek között, püspöki szentmisét követően koszorúzták meg Mindszenty József bíboros emléktábláját a felsőpetényi Almásy-kastély előtt.

 <   1 ... 508 509 510 511 512 ... 535  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. október 22. kedd

Előd

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.