Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Ferenc pápa a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökének, Veres András püspöknek címzett levelében köszönetét fejezte ki az MKPK tagjainak is az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus és a pápalátogatás előkészítéséért.

A Szentatya olasz nyelvű levelének magyar fordítását teljes terjedelmében közreadjuk.
Dr. Haynald Lajos bíboros, kalocsai érsek, Erdély püspöke születésének 205. évfordulóján, idén október 3-án, a Pro Arte et Natura Alapítvány emlékkonferenciát rendezett a hajdani bíboros szülővárosában, Szécsényben a Kubinyi Ferenc Múzeumban. Dr. Varga Lajos váci segédpüspök „A Biblia növényei” címmel tartott előadást a rendezvényen.
A koronavírus járvány enyhülésével egyidejűleg lehetőség nyílik arra, hogy az idén létrejött Motiváció Képzési Központ teljes képzési portfoliójával a nyilvánosság elé lépjen. 2021. őszétől – elsősorban preventív szemléletű – mentálhigiénés képzések és tanácsadás indul, amelyek célja a lelki egészség fejlesztése, támogatása.
A Váci Egyházmegyei Karitász munkatársai és a plébániai karitászcsoportok önkéntesei a Váci Egyházmegyei Karitász megalakulásának 30. évfordulója alkalmából 30 km-es zarándoklatot szerveztek Szécsény-Mátraverebély-Szentkút útvonalon.
Váci Egyházmegyei Migazzi Kristóf Pedagógusképzési Ösztöndíj névvel új lehetőséget kínál az EKIF (Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága) mindazon egyetemista és főiskolás diákoknak, akik tanító, tanár, gyógypedagógus vagy óvodapedagógus szakon tanulnak és vállalják, hogy tanulmányaik befejezését követően az egyházmegye fenntartásában működő oktatási és nevelési intézményekben helyezkednek majd el.

 <    1 2 3 4 ... 344  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. október 19. kedd

Nándor

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.