Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Az elmúlt években a járvány miatt csak minimálisan tudta a kistarcsai „Rózsafüzér Királynője” templomi közösség megünnepelni az Úrnapját.
2022. június 22.
A hagyományokhoz híven idén is egyedülálló virágszőnyeggel ünnepelték Csömörön Jézus Krisztus Szent Testének és Vérének ünnnepét, az Úrnapját. A közel másfél kilométer hosszú virágszőnyeges körmenet az országban egyedülálló, mely minden évben sok zarándokot is vonz az ország egész területéről.
Alább olvasható a Váci Egyházmegye szinodális kérdőívének értékelő összefoglalója, amelyet az egyházmegyei bizottság eljuttatott az MKPK Titkárságának.
Alább olvasható a Váci Egyházmegye szinodális kérdőív összefoglalójának rövidített változata.
Dr. Balázs Pál atya, nyugalmazott teológiai tanár és lelkipásztor Vácon, a Fehérek templomában ünnepelte aranymiséjét jelenlegi és egykori hívei, tanítványai, volt osztálytársai, paptársai és rokonai körében. A szentmise ünnepi szónoka Marton Zsolt váci püspök volt, jelen volt dr. Varga Lajos segédpüspök.

 <    1 2 3 4 ... 375  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. június 25. szombat

Vilmos

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus szülei minden évben fölmentek Jeruzsálembe a húsvét ünnepére. Amikor Jézus tizenkét éves lett, szintén fölmentek, az ünnepi szokás szerint. Az ünnepnapok elteltével hazafelé indultak. A gyermek Jézus azonban...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.