Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Február 4-én zárul a Váci Egyházművészeti Gyűjtemény időszaki kiállítása, így ezen a szombaton még meg lehet tekinteni a "Mikulás titokzatos élete" című pályázatra beérkezett alkotásokat, 11:00-16:00 óra között a főtéri épületben.
2023. január 30.
Hazánkban 2023-ban tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

Az eseményt február 12-19 között szervezik meg idén.

Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.
Január 26-án Vácon találkozott egymással három szlovákiai egyházmegye – a Nyitrai, a Nagyszombati és a Zsolnai - karitász szervezetének igazgatója Kovács Gáborral, a Váci Egyházmegyei karitász vezetőjével, hogy a lehetséges határmenti együttműködésről egyeztessenek és egymás jó gyakorlatait megismerjék.
2023. január 21-én immár több, mint egy évtizedes hagyományt követve tartották meg a Nógrád vármegyei Rimócon Szűz Mária és Szent József eljegyzésének ünnepét, avagy ahogy a helyiek ismerik: Mária menyegzőjét. Jusztin Péter rimóci lakos, a Váci Püspöki és Káptalani Levéltár munkatársának írását adjuk közre az ünnep eredetéről és a Rimócon felélesztett hagyományról.
Hét év után ismét Európában rendezik meg az Ifjúsági világtalálkozót 2023. július 25. és augusztus 6. között, a helyszín a portugál főváros, Lisszabon. Ferenc pápa szeretettel hív és vár minden 16 és 35 év közötti fiatalt a nagyméretű nemzetközi találkozóra. Csatlakozz a Váci egyházmegye csoportjához, hogy részed lehessen ebben a fergeteges lelki és közösségi élményben!

 <    1 2 3 4 ... 412  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2023. február 9. csütörtök

Abigél és Alex

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus egy alkalommal ismét magához hívta a népet, és így tanította őket: „Hallgassatok rám mindnyájan, és jól értsétek meg! Nem az szennyezi be az embert, ami kívülről jut az emberbe; hanem ami az emberből...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.