Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISEREND
EGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Dóka Tamás, a váci egyházmegyei Pilis plébánosa egy régi hagyomány felelevenítésével szeretné felvenni a harcot a Covid-járvány ellen. Arra biztatja minden magyarországi település lakóit, hogy a korábbi nagy pestis-, illetve kolerajárványok emlékezetére felállított út menti keresztek mintájára most Covid-kereszteket állítsanak fel.
Az idei nagyheti és húsvéti püspöki szertartásokat a járványhelyzetre való tekintettel hívek személyes részvétele nélkül, zártkörűen tartjuk meg a Székesegyházban. A szertartásokat Marton Zsolt megyéspüspök atya vezeti. Valamennyi szertartás élőben követhető az interneten a Váci Egyházmegye honlapján és Youtube oldalán.
Március 15-én este 18.30-tól Dr. Bednarik Anasztázia játszik a bujáki plébániatemplom orgonáján. Az előadás élőben követhető a www.facebook.com/marti.jozsef/ oldalon.
Szeretettel invitálunk mindenkit erre az online formában is nagyszerűnek ígérkező eseményre!
Marti József
plébános
Gyászjelentés a mellékletben megtekinthető.
Öt évvel ezelőtt, március 19-én tette közzé a Szentatya az Amoris laetitia című apostoli buzdítást. Most a Ferenc pápa által meghirdetett Amoris laetitia – Család év kapcsán újra átelmélkedhetjük ezt az írást, mely a családban megélt szeretet öröméről szól.

 <    1 2 3 4 ... 331  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. május 13. csütörtök

Imola és Szervác

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Még egy kis idő és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő és viszontláttok engem, (mert az Atyához megyek.)” Tanítványai erre így tanakodtak:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.