Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

2018. április 5-én

„Tűznél ülök” címmel,

zenés est volt a Költészet Napja alkalmából a Credo-házban.
Idén márciusban a dunakeszi Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola épületét ünnepélyes keretek között vette át a Váci Egyházmegye. Ezzel az eseménnyel új katolikus oktatási intézmény létesült a városban. Az átadás után elkezdődik az épület felújítása, hogy szeptembertől, már elindulhasson az oktatás a megújult falak között.
A Pest Megyei Flór Ferenc Kórházba látogatott Beer Miklós váci megyéspüspök március 27-én, hogy az intézmény vezetőségével és a betegekkel együtt adjon hálát a kórházlelkészi szolgálat jelenlétének elmúlt tizenhárom évéért.
Pálos Frigyes prépost, őrkanonok atyát a Váci Székesegyházi Kincstár és Egyházmegyei Gyűjtemény igazgatóját, a Magyar Örökség és Európa Egyesület Magyar Örökség- díj Bírálóbizottsága, a beérkezett állampolgári javaslatok alapján MAGYAR ÖRÖKSÉG díjjal tüntette ki.
Húsvét előtt, Nagyböjtben, minden hívő ember felkészíti lelkét a húsvéti csodára, Jézus feltámadására. Idén Varga László zeneigazgató atya  ifi hittanosaival kaptunk lehetőséget, hogy a Váci Székesegyházi Kórusiskola tanulóinak segítsük a lelki felkészülését, illetve ezáltal mi is közelebb kerüljünk az ünnephez.

 <   1 ... 355 356 357 358 359 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.