Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

2014. június 21-én, szombaton 10 órakor a Váci Székesegyházban Beer Miklós megyéspüspök pappá szentelte Maczák Tamás, Kovács György, Lovassy Attila, Szabó Mihály és Balogh László testvérünket, valamint diakónussá szentelte Pálfalvi Tamást, Udvardy Lászlót és Varga Tamást.
Főtisztelendő plébános atyák, kedves paptestvérek minden kedves látogatónk!

Örömmel adjuk hírül, hogy nemrég elindult az újhartyáni katolikus hívek és a plébánia életét segítő új oldal.
Zsúfolásig megtelt az Ipoly völgye egyik szép települése, Letkés római katolikus temploma 2014. június 15-én délelőtt. A hívek nagy szeretettel várták - a környező településekről is érkeztek -, hogy meghallgassák Böjte Csaba ferences rendi szerzetest, aki szokásához híven a szeretet éltető, megtartó erejéről szólt prédikációjában.
Hittan- és szertartáskönyv lovári nyelven; Új magyar fordítás a Szentírásból; egyhónaposra bővül a Katolikus Társadalmi Napok rendezvénysorozat; Szent Márton-emlékév lesz 2016-ban. Többek között ezekkel a témákkal foglalkozott A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nyári rendes ülése.
Néhány statisztikai adat az 1920. június 4. utáni Magyarországról: területének 71,4 százaléka, népességének 63,5 százaléka került idegen állam uralma alá. A vasútvonalak több mint 60 százaléka határon túlra került. Emellett határon kívül maradtak az arany, ezüst, réz, mangán, kén, antimon, horgany és só lelőhelyeink. Trianonra emlékeztek június 4-én Nógrádsipeken.

 <   1 ... 378 379 380 381 382 ... 418  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2023. március 25. szombat

Irén és Irisz

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Isten elküldte Gábor angyalt Galilea Názáret nevű városába egy szűzhöz, aki jegyese volt egy férfinak, a Dávid házából való Józsefnek. A szűz neve Mária volt. Az angyal belépett hozzá és így...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKRISZTUS A JÖVŐNK

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.