Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

PÜSPÖKI SZENTMISE ÉS CECÍLIA HANGVERSENY A VÁCI SZÉKESEGYHÁZBAN

2017-ben november 26-án ünnepeltük Krisztust a világmindenség királyaként. Az ünnep egyben az egyházi év végét is jelöli, az adventtel új időszak kezdődik.
2017. november 28-án a Credo-házban,

Pilinszky János A TENGER címmel

emlékeztek a katolikus költőre.

Jelenits István piarista szerzetes, tanár és Dóczy Péter színművész társaságában.
2017. november 29.
Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) szervezői arra biztattak, hogy különböző helyszíneken, de egy időben, együtt imádkozzunk azért, hogy az önmagát értünk is feláldozó és az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük, és egyre jobban szeressük.
Ez év őszén énekelni szerető emberek gyűltek össze a hatvani Szent Adalbert Templomban. Az Úr szolgálatára alakult templomi énekkarok mutatkoztak be egymás és a hatvani hívek előtt. Eleget téve a meghívásnak közel 130-an érkeztek e különleges alkalomra. Különböző zenetörténeti korokban íródott szebbnél-szebb dallamokkal örvendeztették meg egymást a jelenlévők.
Krisztus Király vasárnapján, november 26-án, 15 órakor, Kosdon emlékmisét mutattak be Dr. Beer Miklós és Dr. Varga Lajos püspök atyák, a település első plébánosának  és megmentőjének tiszteletére.

 <   1 ... 378 379 380 381 382 ... 491  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 14. vasárnap

Tibor

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben az Emmauszból visszatért tanítványok beszámoltak az úton történtekről, meg arról, hogyan ismerték fel Jézust a kenyértöréskor. Míg ezekről beszélgettek, egyszer csak megjelent köztük (Jézus), és...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.