Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Palóc hagyományéltető napokat rendeztek július 27-től 30-ig Balassagyarmaton. A programsorozat része a Szent Anna-napi búcsú is, amit a palóc vidék egyik legnagyobb vallásos eseményeként tartanak számon.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektori titkársága örömmel jelenti be, hogy 2017. augusztus 1-jén a Főiskola új rektora dr. Libor Józsefné PhD. hivatalba lépett.

A tanulmányi rektor helyettes dr. Zóka Katalin lett.

Sok sikert és erőt kívánunk munkájukhoz.

Forrás és fotó: AVKF Rektori Titkárság

Váci Egyházmegye
Hatvanban és a Galga-mentén sokan ismerik, a közel fél évszázada praktizáló Dr. Basa Antal fül-orr-gégész szakorvost, ahogy a páciensei és ismerősei szólítják: „Basa doki”-t.
2017. június 21-én óriási károkat okozott a vihar Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Halmajon és Megyaszón.

A károk felmérése után a Katolikus Karitász 23 családi ház felújításához nyújtott segítséget Halmajon olyan családoknak, akik nem rendelkeztek biztosítással, így nem számíthattak segítségre.
Hetvenöt év papi szolgálatért adott hálát platinamiséjében a 98 éves Dobozy István a pilisvörösvári Szent Erzsébet Otthonban július 30-án. Egyházmegyéje legidősebb paptestvérével ünnepelt Beer Miklós püspök.

 <   1 ... 380 381 382 383 384 ... 468  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2023. december 2. szombat

Melinda és Vivien

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus ezeket mondta tanítványainak a világ végéről: „Vigyázzatok, hogy el ne nehezedjék szívetek tobzódásban, részegeskedésben és az evilági gondokban. Így majd nem ér készületlenül benneteket az a nap. Mint a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.