Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

A Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Irodája a kiskertek művelésének segítését idén pályázati rendszerben kezdte meg. A „Kertelek” nevű programot négy településen tudták elindítani. A tulajdonosokat kertész segítette hónapról hónapra, nagy sikere volt a másod és harmadvetéseknek, valamint a védőnövényeknek. A programban támogatást kaptak a családok ahhoz is, hogy mennél több és szebb termést tudjanak földjükről betakarítani.
Október 14-én tartotta hagyományos mátraverebély-szentkúti zarándoklatát a római liturgia rendkívüli formáját ápoló Juventutem közösség.
Az ünnepi szentmisét Varga Lajos váci segédpüspök mutatta be.
2017. október 14-én, szombaton két településről: Karancsaljáról és Pilinyből indultak el a gyalogos zarándokok Ságújfaluba, ahol a Szent László Év októberi programjai keretében fogadták a hét-hét kilométeres gyaloglás után az érkezőket.
2017. október 15-én, vasárnap délután a Sződligeti plébánián szeretettel várták mindazokat, akik valaha is a Sződligeti templom ministránsai voltak és azokat is, aki valaha valahol ministráltak és most Sződligeten élnek. A találkozóra negyven ministráns jött el, a legfiatalabbak kilenc-tíz évesek voltak a legidősebb „mindenkori” ministráns nyolcvanegy éves volt.
2017. október 17. 15:00
2017. október 17-én, kedden 15 órakor volt Lázár Ildikó Rejtőző kavicsok című könyvének író-olvasó találkozója a Credo házban.

A könyvbemutatót Lonkay Márta vezette.

 <   1 ... 390 391 392 393 394 ... 493  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 23. kedd

Béla

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben a templomszentelés ünnepét ülték Jeruzsálemben. Tél volt. Jézus éppen a templomban járt, Salamon oszlopcsarnokában. A zsidók körülvették őt, és megkérdezték: „Meddig tartasz még...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.