Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉSMISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Pünkösdkor négy gyermek találkozott első alkalommal az Oltáriszentségben lakó Üdvözítővel. Két héttel később, Úrnapján a plébánia együtt ünnepelte az Oltáriszentség szent titkát, és idén először – az anyaországi hagyományhoz hasonlóan – virággal díszítették az oltárokat az amerikai magyarok.
Ünnepélyes keretek között szentelték meg Tereskén a százhúsz éve épített, és nemrégiben teljesen felújított kálvária stációit.
2024. június 28-30. között újra megtartják az „Új élet Krisztusban” c. kurzust és lelkigyakorlatot Varsányban, a Hagyományőrzők Házában (Varsány, Kossuth út 1/A).

A szállás megoldott és bejárós módon is részt lehet venni a lelkigyakorlaton.

Szeretettel várunk Téged vagy akit meghívsz, küldesz.
Marti József esperes-plébános az Orgona és kántor alapítvány kuratóriumi elnökének felhívását adjuk közre.

A pályázatok beérkezési határideje: 2024. augusztus 15.
A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói szolgálata május közepén, immáron hatodik alkalommal, 24 órás szentségimádást tartott a Váci Irgalmasrendi Kórház kápolnájában. Polónyiné Maretta Judit klinikai lelkigondozó beszámolóját tesszük közzé.

 <   1 2 3 ... 503  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. június 5. szerda

Fatime

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben szadduceusok jöttek Jézushoz, akik azt mondják, hogy nincs feltámadás. Megkérdezték őt: „Mester! Mózes megírta nekünk, hogy ha valakinek a testvére meghal és gyermek nélkül hagyja hátra feleségét,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.