Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI
2021. szeptember 18.
vissza »

Párkapcsolat fejlesztő, segítő csoportfoglalkozás sorozat. Minden elkötelezett kapcsolat rászorul az ápolásra, az időnkénti megújulásra, krízishelyzetek megoldására. Törékeny kincs csoportprogramunk, segítséget nyújt az alábbi csoportokban:
A kiállítás 2021. szeptember 4-12. között, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ideje alatt, valamint a Kulturális Örökség Napjai alatt, szeptember 18-19-én lesz nyitva 13.00 – 18.00 között.
2021. szeptember 18.
Ha a járványügyi helyzet nem írja felül a szervezők szándékát, akkor a tavaly elmaradt Galga menti élő rózsafüzér zarándoklatot idén szeptember 18-án tartják meg, ezúttal a papi hívatásokért imádkozva.

A zarándoklat menetrendje a mellékelt plakáton olvasható.
A hitoktatók őszi szakmai napját 2021. szeptember 18-án rendezik meg a váci Piarista Gimnázium dísztermében.
A templom két ütemben történt felújítását követően kerül sor a megáldásra szeptember 18-án, szombaton 10 órakor. Az ünnepi szentmisét Marton Zsolt megyéspüspök mutatja be.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. szeptember 17. péntek

Zsófia

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.