Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

ÚJRA KÖNYVVÁSÁR AZ EGYHÁZMEGYEI KÖNYVTÁRBAN
2021. október 11.
vissza »

A nagy érdeklődésre való tekintettel az Egyházmegyei Múzeum meghosszabbítja a „Vár a bárány asztala” c., a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából összeállított kiállításának nyitva tartását.

2021. október 31-ig hétfőtől csütörtökig 10.00 - 16.00 óráig elsősorban az iskolai csoportok jelentkezését várják. Emellett szombatonként 14 órakor tárlatvezetéssel lehet megtekinteni az eucharisztikus kiállítást, amire előzőleg be kell jelentkezni.

Bejelentkezés: muzeum@vaciegyhazmegye.hu, tel: 27/319-494
2021. október 22. 16:00
Téma: Csukovits Anita: „A váci domonkos kripta koporsói” című kötetének bemutatója

Időpont: 2021. október 22., péntek 16 óra

Helyszín: Városháza díszterme (Vác, Március 15 tér 11.).
2021. október 31.
Mint minden évben, idén is ünnepi szentmisével emlékezünk Mindszenty Bíboros úr felsőpetényi raboskodására és szabadulására.

A szentmisét október 31-én vasárnap 10 órakor Varga Lajos segédpüspök atya mutatja be. Délután 13 órakor Rétságon, a Mindszenty szobornál folytatódik az ünneplés.
Párkapcsolat fejlesztő, segítő csoportfoglalkozás sorozat házaspároknak, akik javítani szeretnének kapcsolatuk minőségén.

Minden elkötelezett kapcsolat rászorul az ápolásra, az időnkénti megújulásra, krízishelyzetek megoldására.
Az újjáalakított tér, valamint a Szent Imre szobor megáldására a templom búcsújának ünnepén, november 5-én 17 órától kerül sor. A szentmisét Marton Zsolt püspök atya celebrálja, az ünnepségen és az avatáson részt vesz Soltész Miklós államtitkár, dr. Tuzson Bence államtitkár, a körzet országgyűlési képviselője és Dióssi Csaba polgármester.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2021. október 19. kedd

Nándor

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.