Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISALTHANN HÁZÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» PROGRAMOK »

KÖNYVBEMUTATÓ ÓCSÁN
2021. december 11.
vissza »

Mária Terézia születése 305. évfordulójának, valamint a királynő egykori váci látogatásának állít emléket a Tragor Ignác Múzeum időszaki kiállítása a Vác főterén álló "Elefántos" házban (Március 15 tér 23).

A kiállítás augusztus 31-ig ingyenesen megtekinthető, péntek-szombat-vasárnapi napokon, 10-17 óra között.
Az Ifjú Lámpás (Jeunesse-Lumière) közösség toborzóját és meghívóját adjuk közre, a 2022. augusztus 7-14-ig tartó próbahétre.
Ezenkívül a Jeunesse-Lumière egy olyan évet tesz lehetővé fiataloknak a tanulmányok és a munka világán kívül (gap year / szombatév), amiben kibontakoztathatják és megélhetik a keresztségben megkapott küldetésüket: Jézus örömhírét vigyék el a föld végső határáig, és a társadalom összes végletébe.
Idén is várunk az év fénypontját jelentő ifjúsági táborunkba, a napfényes Tiszaföldvárra! Az idei témánk is érdekes, hiszen talán már hallottál a keresztségről és a házasságról, de vajon ismered mind a hét szentséget?
HITTEL AZ EGYETEMEN - KERESZTÉNY GÓLYATÁBOR

2022-ben Szolnokon, a Váci egyházmegyében kerül megrendezésre augusztus 8 – 13. között.
Mindenkit szeretettel hívnak az idei HEGY-tábor szervezői!
A Mária Út teljes útvonalán, minden szakaszon egy közös célért, a békéért szervez zarándoklatokat a Mária Út Egyesület 2022. augusztus 13-án Nagyboldogasszony ünnepéhez kötődően.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2022. augusztus 10. szerda

Lőrinc

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így beszélt tanítványaihoz: „Bizony, bizony, mondom nektek: Ha a búzaszem nem hull a földbe, és el nem hal, egyedül marad, ha azonban elhal, sok gyümölcsöt hoz. Aki szereti életét, elveszíti azt, de aki...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.